Inspiratie: mijn Kerst outfit en look

Vrolijk-kerstfeest!-mijn-outfit-en-look-(7-van-7)

Hi all! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten (wat zeg ik, vast leven jullie er net als ons al héél lang naartoe ;-)), is het vrijdag Kerstmis. Bij ons houdt dat meestal een groot familiefeest in en daarvoor tut ik me maar al te graag een beetje op. Omdat het natuurlijk Feestweek is, leek het ons wel leuk vandaag wat outfit-/lookinspiratie met jullie te delen onder de vorm van wat ik die dag aan ga trekken. Tenminste, inspiratie voor ons vrouwelijk publiek dan! Arne moet namelijk nog even goed nadenken wat ‘ie aan gaat trekken ;-).

Vrolijk-kerstfeest!-mijn-outfit-en-look-(2-van-7)

Sandalen – H&M x Coachella (niet meer verkrijgbaar) / Jurkje – H&M / Panty 300den – Primark / Gedrapeerde blazer – Vero Moda

Hierboven zie je wat mijn look wordt! Ik heb gekozen voor hoge sandalen omdat ik die onlangs had besteld en nu zooo graag aan wil. Met hele donkere broekkousen vind ik dat prima kunnen. Het jurkje is een heel eenvoudig exemplaar dat gewoon recht naar beneden valt. Een A-lijn exemplaar zou misschien beter zijn voor mijn figuur, maar ik vind dit leuk so I really don’t care. Over het zwarte blazertje ben ik nog niet 100% zeker, maar ik kies hoe dan ook voor een wat korter exemplaar om m’n taille te accentueren!

Vrolijk-kerstfeest!-mijn-outfit-en-look-(3-van-7)

Ketting – H&M

Ik was in eerste instantie van plan het kleedje heel sober te dragen, dus zonder enige juwelen, maar toen viel mijn oog op deze zwarte ketting. Ik vind ze zo leuk! Qua lengte is ze ook perfect en ze past mooi bij de zwarte broekkousen en sandalen.

Vrolijk-kerstfeest!-mijn-outfit-en-look-(7-van-7)

Qua make-up besloot ik vooral voor een hele rustige look te gaan en ook mijn haren houd ik het liefste naturel. Ik vind dat ik – voor mijn doen – al best uitpak met mijn outfit, dus hou ik de rest graag wat zacht. Ik heb wel gekozen voor heel wat glans en warmte op m’n wangen, omdat ik dat altijd zo feestelijk vind.

Vrolijk-kerstfeest!-mijn-outfit-en-look-(6-van-7)

Concealer – E.L.F. mineral, de paarse kleur / Foundation – Vichy Teint Idéal (review volgt) / Minerale pressed poeder – E.L.F. / Wenkbrauwpotlood – Catrice Eyebrow stylist, date with ash-ton / Vloeibare oogschaduw – Bourjois Color edition 24h / Mascara – Bourjois Twist up the volume in waterproof black / Bronzer – Bourjois Mat illusion in 22 / Blush – E.L.F. baked blush in Peachy cheecky / Highlighter – E.L.F. baked highlighter in Blush gems / Lipgloss – Bourjois Sweet Kiss in incognirose

En dat waren mijn outfit en look voor Kerst dit jaar! Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Fijne dag allemaal! X

10 Comments

  1. Anna

    Aah, prachtig <3. Zo'n fleurig jurkje! Ik vind dat de kleur je heel goed staat. En ha, ik ben ook dol op de dikke panty's van de Primark. Ideaal voor de winter. Mooi. Fijne feestdagen!

Geef een antwoord