Interieur tip: tijdschriftenkrat DIY

Interieur tip: tijdschriftenkrat DIY

Interieur tip: tijdschriftenkrat DIY

Hoe berg jij je tijdschriften op? Er zijn zó ontzettend veel mogelijkheden! Wij hebben ze al in stapeltjes in onze Expedit (of nee – nu is het natuurlijk Kallax) kast gehad, in een leuke rieten mand, in een draadmand en vast op nog wel meer manieren. Eigenlijk wouden we ze héél graag in een houten krat, maar we vonden nooit een leuk exemplaar. Tot we bij een verhuis een schattig Leffe-krat tegenkwamen dat echt ideáál leek! Hier gingen we mee aan de slag :).

Interieur tip: tijdschriftenkrat DIY

Nodig: een leuk krat, (witte) verf, een kwast, schuurpapier en schattige krijtbord-stickers die we bij de Flying Tiger kochten!

Interieur tip: tijdschriftenkrat DIY Interieur tip: tijdschriftenkrat DIY Interieur tip: tijdschriftenkrat DIY Interieur tip: tijdschriftenkrat DIY

Meng de verf en verf hiermee het complete krat. Wil je 100% dekking, dan heb je zeker 2 lagen nodig (met ongeveer 24 uur droogtijd ertussen) aangezien het hout veel absorbeert. Wij wouden júist een ouderwets, versleten effect dus waren hier erg blij mee en hielden het bij 1 laagje. Laat dit lang genoeg drogen!

Interieur tip: tijdschriftenkrat DIY

Nu kan je met schuurpapier over de verf heengaan om er nog wat meer van het hout door te laten komen. Wij houden echt van dit effect! Lekker ‘vintage’.

Interieur tip: tijdschriftenkrat DIY

De krijtbord-stickers passen perféct op het krat en breken het geheel een beetje. Hierdoor kan je een leuke boodschap op het krat schrijven en je lekker uitleven met krijtjes. Je begrijpt dat ik me hiermee heb geamuseerd ;)!

Interieur tip: tijdschriftenkrat DIY Interieur tip: tijdschriftenkrat DIY

Tadaa! Je leuke krat om tijdschriften op te bergen is nu klaar. Héél gemakkelijk, maar het resultaat is absoluut de moeite. Dit tijdschriftenkrat is gezellig, een beetje vintage en ideaal om je tijdschriften in op te bergen. We ‘♥ to read’! Jullie? X

PS: Happy Halloween!

23 Comments

  1. Elise

    Ongelofelijk hoe jullie toch elke keer weer die leuke DIY’s tevoorschijn toveren. Haalbaar om zelf te maken en meteen zo veel leuker in je interieur. Daar hou ik van!

Geef een antwoord