It’s all in the details: zo maak je jouw trouwfeest mega persoonlijk!

Tadaaz’ missie is om elk groot én klein moment te vieren en I couldn’t agree more! Het was dan ook evident dat ik ‘ja’ zei op hun vraag om een samenwerking aan te gaan. Dat die toevallig het liefste over hun huwelijksaanbod ging, kwam goed uit, want ook tegen mijn vriend verloofde🥹 zeg ik volgend jaar ‘ja’! De save-the-dates moeten nog op de bus dus veel details kan ik niet verklappen, maar het komt goed uit dat ik me dus aan het verdiepen ben in all things wedding. De persoonlijke details waarvan ik geloof dat ze jouw huwelijk memorabel kunnen maken, doe ik wél al uit de doeken vandaag. Let’s go!

Klik op de pijltjes om naar de producten te gaan.

Kies voor onvergetelijke save-the-dates

Het doel van een save-the-date is uiteraard dat mensen jouw trouwfeest met hoofdletters in hun agenda zetten & erbij kunnen zijn op je grote dag. Dat ze dat doen omdat jij voor hun bijzonder bent, is een evidentie, maar een unieke save-the-date maakt de anticipatie alleen maar groter! Deze twee ideetjes vond ik het leukste…

◀️ Een save-the-date met potloodje aan maakt de drempel wel héél laag om aantekeningen te maken in de agenda. Plus: iedereen krijgt graag cadeautjes!

▶️ Wat dacht je van een originele vorm? Ik ben grote fan van dit ovalen kaartje, dat ongetwijfeld opvalt tussen de andere exemplaren aan het prikbord.

De uitnodigingen: een eerste échte teaser

Wanneer je save-the-dates uitstuurt, ben je misschien nog niet zo ver in het plannen van The Big Day, maar je uitnodigingen zijn een echt voorproefje van wat gasten op je feest mogen verwachten. Kies je voor stijlvolle trouwkaarten, dan is de kans groot dat je trouwfeest ook sophisticated & chic is. Is je uitnodiging all over the top & extra? Dan bereid ik me voor op glitter en glamour! Bij Tadaaz vind je voor elke stijl in ieder geval een oplossing. Denk maar aan…

◀️ Dit vind ik echt een leuke: je uitnodiging vormgeven als een krant. You got news!

▶️ Ik heb er dit jaar mee leren werken op school & ben nu helemaal verknocht: plexiglas is awesome. Super origineel om je trouwkaart daarop te drukken, en een mooi iets om te houden!

◀️ Wanneer je veel info wil delen, vind ik een set aan kaartjes in verschillende vormen echt de max. Mooi bij elkaar gehouden met een paperclip, in dezelfde gouden tint als je foliedruk. Très chique!

▶️ Vooral relevant bij trouwfeesten op verplaatsing: geef je gasten een boarding pass! Uiteraard met de nodige info in de gleufjes weggestopt, mega origineel.

Denk ook aan je bedankjes!

Voor huwelijksbedankjes zijn de mogelijkheden echt compleet eindeloos & is het vooral de kunst om binnen je budget én wie jullie zijn te blijven. Want eerlijk: hier zou ik me echt in kunnen verliezen – gotta love gifting! Je kan er ook voor kiezen ‘iets’ persoonlijks weg te geven, maar wel met een verpakking compleet in lijn met de huisstijl van je feest – ook daarvoor zijn de opties meer dan uitgebreid! Mijn favorieten…

◀️ Deze zeeppompjes met apothekerslook zien er niet alleen geweldig uit, op het label kan je ook nog iets leuks kwijt én je vult ze uiteraard met jullie favoriete zeepje. Voor niemand een straf om te krijgen!

▶️ Om in het ‘lekker ruiken’-thema te blijven, artisanale zeepjes doen het al-tijd goed en zien er bovendien heel mooi uit. Kies ze uit in jullie kleurthema en voorzie ze van een tof, persoonlijk label.

◀️ Kleine potjes als deze, met kurken dop, komen achteraf altijd van pas – bijvoorbeeld om kruiden in te bewaren. Vul ze met iets lekkers of een ander tof aandenken en werk af met een mooi label.

▶️ Niet echt een bedankje an sich, maar denk ook na over hoe je die gaat presenteren. Een kist met jullie naam of initialen erop oogt in ieder geval zeer luxueus!

Eerlijk, ik ben nog niet uitgepraat! Er zijn nog zoveel mogelijkheden & ideeën die ik met jullie zou willen delen, maar deze flapuit moet er soms rekening mee houden dat haar vrienden en familie hier weleens een bezoekje brengen (hallo daar!) en voor hun wil ik de spanning rondom mijn eigen trouw er natuurlijk wel in houden. Misschien kan ik over een dik jaar wél alle details spoilen, voor nu hoop ik dat jullie alvast heel wat inspiratie aan deze blog hebben overgehouden. Bedankt voor het lezen! 🤍

2 Comments

Geef een antwoord