It's my birthday

It’s my birthday!

It's my birthday

Yay! Vanaf vandaag ben ik officieel een twenty something, want het is twee september en dat betekent dat ik jarig ben! Helaas heb ik geen dagje vrij voor mijn verjaardag en ben ik dus het grootste deel van de dag aan het werk, maar dat neemt niet weg dat ik alsnog lekker ga vieren. Met Arne ben ik deze week al uiteten geweest en morgen vier ik mijn verjaardag op Crammerock (fun!). Zondag gaan we dan nog eens met de familie uiteten, supergezellig.

Ik ben nu dus 21 jaar en het leek me wel leuk om even kort terug te blikken op mijn eerste jaar als twintiger. Het was vooral een vrij ingrijpend jaar nu ik eraan terugdenk, waarbij ik heel wat stappen richting ‘het volwassenen leven’ heb gezet. Zo had ik de laatste examenperiode aan de hogeschool, liep ik een superleuke stage bij een uitgeverij, studeerde ik af met grote onderscheiding en was ik een week later al aan het werk bij mijn huidige job als content marketeer. Dat brengt flink wat verantwoordelijkheden met zich mee, maar het is ook fijn om nu lekker vrij te zijn!

Mijn twintigste levensjaar bestond voornamelijk uit hoogtepunten en ik hoop dat dat ook het komende jaar het geval mag zijn. Familie die gezond is, een fijne relatie, een dak boven m’n hoofd en vele leuke herinneringen zoals dagjes weg of prestaties met onze website (die ook het komende jaar voor mij minstens even belangrijk blijft). Koby’s overlijden (de hond van Arnes familie) was een dieptepunt maar de gedachte dat hij een mooie leeftijd haalde, maakt het minder pijnlijk. En met de komst van lieve, vrolijke Mara is er alweer flink wat leven in huis.

Op m’n 21ste hoop ik een aantal dingen te kunnen realiseren, waarvan het belangrijkste een auto kopen en verhuizen is. Arne en ik dromen hardop van een nieuwe woning en sparen dan ook al onze centjes om daarin te kunnen investeren. Verder hoop ik het komende jaar éindelijk nog eens een ‘grote’ reis te kunnen maken (ondanks het sparen dan), wil ik nog meer focussen op The Life Factory maar het ook goed doen op m’n werk en ga ik nog meer genieten van alle kleine vrije momenten. Iets meer tijd nemen voor mezelf zou ook een goed voornemen zijn, dus dat staat bij dezen zwart op wit ;-).

Anyhow, zorgen voor morgen! Vandaag is het tijd voor taart, vrolijke liedjes en veel gelach. Love it! ♥

8 Comments

  1. Carola

    Gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk mag je het komende jaar veel mooie dingen mee maken, zoals bijvoorbeeld die grote reis die je nog graag wilt maken, of een nieuwe woning! En meer tijd voor jezelf is een goed voornemen! Hopelijk lukt dat!
    Fijne dag vandaag!

Geef een antwoord