Kleine badkamer tip: wandrekje

Kleine badkamer tip: wandrekje

Kleine badkamer tip: wandrekje

We vertelden jullie onlangs al hoe we ons ieniemienie badkamertje een upgrade gaven door middel van een schattige bamboe ladder, wel, daar zijn we nog steeds zó blij mee!  Meer zelfs, deze aanpassing gaf ons zin om méér aan te passen aan onze badkamer. En zo geschiedde: we monteerden een wandrekje. Best. Choice. Ever!

Kleine badkamer tip: wandrekje

Check even de before foto: een lavabo die bomvol staat met spuitbussen, scheerspullen, handzeep en om een plantje om de boel wat sfeer te geven. Verkeerd is het niet, maar wij vonden het nogal rommelig. En moeilijk om schoon te houden! Daarom besloten we een wandrekje te installeren.

Kleine badkamer tip: wandrekje

… Namelijk dit Enudden exemplaar van IKEA! Het kost €3,99 wat uiteraard een koopje is, en maakt een heel verschil voor ons badkamertje! Want: nu hebben we de ruimte om spullen op te bergen (ha, links Arne, rechts ik!) én blijft de lavabo toch lekker vrij met enkel een zeepje en plantje erop.

Kleine badkamer tip: wandrekje

De niet-zo-mooie grijzige beschermplaat trekt nu ook wat minder de aandacht, wat wij alleen maar een pluspunt vinden. Deze kleine aanpassing geeft voor ons echt een groots resultaat :)! Nu nog een gezellig zeepschaaltje kopen (want daar is nu ruimte voor!) en schattige opbergdoosjes/potjes voor alle losse prulletjes. (Je hoort het al, die lavabo blijft niet zo leeg … haha.) Wordt cute!

Kleine badkamer tip: wandrekje

Et voilà! Onze ‘nieuwe’ badkamer ;). Wat vinden jullie van deze kleine verandering? 

11 Comments

 1. Shifra - A Cup of Life

  Leuk, en lekker makkelijk! Ik vind altijd wel het nadeel dat er net dingetjes in de spiegel gaan staan. Dus dat je net niet de hele spiegel voor jezelf hebt, maar moet delen met een paar flessen lotion (in mijn geval zou dat zijn). Maar nooit genoeg opbergplek in de badkamer. En überhaupt in kamers. :) Dus groot gelijk!

 2. Lisanneleeft

  Super handig! En mooier ook inderdaad :-)

  Wij zouden ook echt niet met zo weinig ruimte kunnen bij de wasbak, haha. Wij hebben er een spiegelkastje voor gekocht bij IKEA, aangezien dit ook te weinig ruimte zou zijn voor ons (A) En lekker opgeruimd, kan alle troep in het kastje ‘opgeruimd’ :p Maar ik moet eerlijk toegeven: dit ziet er leuker uit!

  1. Frauke + Arne

   Oh dat lijkt me ook heel handig! Ons badkamertje grenst aan mijn kamer dus daar staan al mijn spullen netjes opgeborgen, anders zou dit misschien niet volstaan qua ruimte nee :D! X

Geef een antwoord