Le sac en papier

Le sac en papier

Le sac en papier

Als liefhebber van organisatie en plannen, ben ik steeds op zoek naar nieuwe manieren om al mijn (knutsel)spullen op te bergen. Zo had ik al een tijdje het probleem dat ik niet wist wat ik met m’n rollen inpakpapier, stof en andere grote rollen moest. Ik wou ze wel graag netjes weg kunnen stoppen, maar geen enkele kast is groot/hoog genoeg. En dus vond ik een andere geschikte oplossing: le sac en papier (oftewel: een papieren zak. Haha.).

Le sac en papier

Deze zak kocht ik bij Sissy-Boy en ziet er ten eerste heel erg leuk uit. Het is een afval zak die gemaakt is van een dubbele laag karton, om extra lang mee te gaan. Je kan ‘m gerust hergebruiken, waardoor ‘ie lekker duurzaam is. Het merk heet Kolor en je vindt ‘m hier voor €5,95.

Le sac en papier

De zak is 55cm breed en 84cm hoog. Dat is echt wel groot genoeg om allerlei rollen inpak-/behangpapier in op te bergen! Of je kan ‘m benutten als afvalzak voor papier, dan past er lekker veel in. Ik heb ‘m zelf bij mijn lichte, fleurige Expeditkast geplaatst, waar ‘ie supermooi staat. De combinatie van het karton met de knalroze letters vind ik awesome.

Le sac en papier

De zak heb ik intussen al wel even in mijn bezit, maar hij lijkt niet kapot te gaan. Het is echt heel stevig ‘papier’ (karton dus, maar zo voelt het niet) en daarnaast is het ook niet zo dat je ‘m constant versleept uiteraard. Ik vind ‘m een echte eyecatcher en heel leuk. Al verschillen smaken wel, want Arne vind het geloof ik een beetje een lompe zak. Hij is wel helemaal in! Enkele leuke andere voorbeelden zag ik hier, hier en hier op Pinterest.

Le sac en papier

Zelf heb ik allerlei zakken met verschillende spullen in de paper bag gezet. Zo is er een tasje met rollen stof, een tas met bruin papier, een tas met plakfolie, een tas met inpakpapier. Zo organiseer ik zelf ín deze handige organisatie-zak, haha. Ik ben heel erg blij met mijn sac en papier en vind ‘m ook onwijs leuk staan. Ik zag trouwens dat er nog een ‘stuff’ variant bestaat, en een plastic bag. Want want want! Wat vind jij van deze sac en papier?

16 Comments

  1. Sophie

    Ik slikte in het begin wel even hoor; 5,95 voor een papieren zak? :’) Haha! Ik zou niet zeggen dat ‘ie zo stevig is, maar als jij dat zegt?! Bij ons is het niet veilig (de poesjes zullen hem binnen no-time slopen), maar het is wel een heel leuk idee!

  2. olga // teamconfetti

    Ik heb laatst ook een mand gekocht voor al mijn rollen papier, daarvoor stonden ze in een emmer die eigenlijk bedoeld was voor schoonmaken, eh… Maar zo’n papieren zak staat ook leuk en hij is helemaal niet duur, altijd een bonus!

  3. Willemieke

    Wat leuk! Sissy Boy is een van mijn favo winkels, maar deze heb ik er nog nooit gezien. Leuk zeg! En inderdaad ideaal voor je rollen cadeaupapier, ik heb die nu maar in grote shopper gestopt, stukken minder leuk..

Geef een antwoord