H&M Home golden green collectie

Liefde: de H&M Home voorjaarscollectie golden green

De H&M Home voorjaarscollectie golden green

Als iemand mij gevraagd had hoe ik me dit jaar had ingebeeld, was deze situatie ongetwijfeld nooit in me opgekomen (en bij wie wel) – wat een bizarre tijd leven we in! Maar geluk schuilt in kleine dingen en daar probeer ik me dan ook aan op te trekken. ‘s Ochtends tijd hebben om een slow coffee te zetten (want geen file), moderne technologie die toelaat om alsnog iedereen te horen en ‘zien’, liefde en empathie all around. šŸ’ž

Iets anders waar ik in deze quarantaine-tijd heel blij van word, is mijn mooie huisje! Niet alleen is het nu schoner dan ooit (plots heb ik geen excuus meer om niĆ©t te kuisen), ik geniet er ook van om het te verder te decoreren en aan te passen (en gelukkig bestaan daarvoor e-shops en DIY’en).

De H&M nieuwsbrief is Ć©Ć©n van de guilty pleasures in mijn professionele inbox en als die toekomt, kan ik het nooit weerstaan die even watertandend door te nemen. Zo ook nu met de nieuwste H&M home collectie, maar dit keer moĆ©st ik die ook met jullie delen: de ‘golden green’ collectie is alles wat ik hebben wil, en meer!

De H&M Home voorjaarscollectie golden green

H&M spreekt zelf van “Weelderige bladmotieven en een palet van groen en goud: ontdek onze nieuwe collectie die geĆÆnspireerd is op de vredige elementen van de natuur.” en puh-lease, breng mij die vredige natuurelementen! #WANT

Ik heb alvast de inspirerende foto’s even van de site geplukt en op deze pagina vind je alle producten bij elkaar. Het dienblad met goud en spiegelglas, de kekke kussenslopen, de verschillende bloempotten en vaasjes en wijnglazen met gouden randje, staan alvast hoog op mijn wishlist.

Groentinten, tropische prints, bloemen en bladeren, natuurlijke stofjes en texturen met contrasterende gouden accessoires en datails: de ‘golden green’ collectie wist mij een lach op het gezicht te bezorgen. En jou? Ben jij fan van deze collectie?

4 Comments

Geef een antwoord