LIEFDE: de Pimkie Home collectie!

Ik weet nog heel goed dat ik back in the days, toen ik nog geen cent te besteden had aan kleding & ’emo’ een gangbare style was (inclusief fluorescerende ‘gatenhandschoenen’, beenverwarmers en andere gekheden), Pimkie een winkel was waar ik af en toe kwam. Vooral vriendinnen leken er steeds – heel goedkoop! – kleding te scoren en dat wilde ik ook. Nu, tig jaar later, is Pimkie een winkel die ik nooit spontaan zou bezoeken. Maar toen ik hoorde dat ze er een home collectie hadden, was ik plots razendsnel door de webshop aan het klikken.

En wat een leuke items vind je er! De nieuwste collectie is echt duizend procent mijn stijl: veel macramé, gevlochten werkjes voor aan de muur, Berberse tapijten en kussens, rotan zonnespiegels en fijne manden. Wauw! Love it! De items zijn iets duurder geprijsd dan de kleding bij Pimkie, maar zeker voor wat je krijgt erg betaalbaar. Ik heb dergelijke stuks gezien bij woonwinkels voor – gemakkelijk – het dubbele van de prijs. Simpele weefwerkjes & macraméhangers beginnen rond een kleine 10 euro, kussens en andere middelgrote items schommelen in prijs tussen 30 en 40 euro en de tapijten of grote goodies lopen op tot ongeveer 60 euro. Met andere woorden: prima betaalbaar, en vooral oh-zo-mooi!

Kijk meer naar mijn favorieten (ja, er is nog meer!) die ik uitzocht op de webshop…

Woah! Die manden, die weefwerkjes, dat bedeinde (!), de tapijten en prachtige kussens en vooral die spiegels… Ik weet niet waar eerst te beginnen. Ik had in eerste instantie mijn favorieten naar m’n winkelmandje doorgeklikt, maar toen bleek dat ik de halve webshop wilde kopen heb ik er toch even de rem op gezet. Eerst maar even goed nadenken over wat ik écht nodig heb. (Al begrijp ik jou als je in dit geval ‘alles’ zegt, want I féél you!) <3

Wat vind jij van deze collectie? Zou je iets bestellen? xo

11 Comments

  1. Evelien

    Wauw! Die manden met pompoms of tassels, die spiegels, die weefwerkjes, …. Echt super leuk allemaal! Het heeft een hoog hebben hebben gehalte. Jammer dat ze niet naar Nederland verzenden :(

  2. Sarah

    Superleuk! Bedankt voor de tip! Heb direct al wat spullen in mijn winkelmandje gelegd. :-) Dat weefwerkje met goud en roos vind ik echt moooi. En de tapijten en mandjes en en en… :D

Geef een antwoord