Love, Sam stationery + win!

Love, Sam stationery + win!

Love, Sam stationery + win!

Kennen jullie Samantha Loman? Een geweldig getalenteerde Nederlandse illustratrice (probeer dit vooral niét luidop uit te spreken – zó’n moeilijk woord!) die allerlei leuke stationery uitbracht en -brengt. Ik kocht zelf véle jaren terug haar boek ‘Made by’ – een boek waarvan ik nog steeds denk dat het me aanzette tot creatief zijn. Het was dan ook een aangename verrassing toen ik een mailtje van Sam kreeg over haar stationerylijn Love, Sam. Het zijn zo’n leuke items dat we ze jullie niet willen onthouden! (En zelfs cadeau doen, ha).

Love, Sam stationery + win!

De Love, Sam (La vie d’une femme) collectie is een hele vrolijke stationery lijn vol fleurige en girly illustraties. Echt hélemaal mijn stijl! Typisch aan haar illustraties is ook dat ze een beetje als een scrapbook ogen: Sam gebruikt allerlei kleine goodies die in de getekende prenten zijn verwerkt. Zo vrolijk! Hierboven zie je bijvoorbeeld drie zeer leuke art prints die we ontvingen.

Love, Sam stationery + win! Love, Sam stationery + win!

De ‘take me to Paris’ print is een hele vrolijke met een stijlvolle Françoise op haar fiets vol bloemen. De combinatie van tekening met de verschillende texturen en echt ogende bloemen is zo fris en leuk!

Love, Sam stationery + win! Love, Sam stationery + win!

Ook deze illustratie verwijst weer naar een mooie stad, Londen meer bepaald. Een iets stoerdere, maar ook weer érg leuk. De Engelse theepot maakt het helemaal af!

Love, Sam stationery + win! Love, Sam stationery + win!

En mijn persoonlijke favoriet is deze ‘NY’ art print. De gele kleur die overheerst, het mooie gezicht en de fleurige bloemetjes in combinatie met de koffievlekken … Deze illustraties zitten vol leuke details!

Love, Sam stationery + win!

We ontvingen ook een aantal kaarten, die ook weer van top tot teen in orde zijn. Ze komen in een onwijs leuk versierde enveloppe, hebben zelfs een bijgeleverde ‘postzegel’ (sticker) en zien er ook nog eens superlief uit. Vooral het verjaardagskaartje bovenaan vind ik echt prachtig.

Love, Sam stationery + win!

En ook het binnenwerk / de achterkant is altijd tip top verzorgd. Zo sierlijk en vrouwelijk, lekker druk ook! Echt helemaal mijn ding.

Love, Sam stationery + win!

Ben jij ook zo’n fan van de Love, Sam illustraties? Dan hebben we leuk nieuws! Je maakt namelijk kans op een set met de drie art prints. Het enige wat je daarvoor moet doen, is een reactie achterlaten met wat jouw favoriete stad is en waarom. De leukste reactie gaat met deze mooie stationery naar huis. Succes! X

20 Comments

 1. Charile

  Wat een schattige kaarten! Heel leuk :) Mijn favo stad is toch wel Antwerpen. Ik woon zelf in Den Haag en ben tweemaal in Antwerrpen geweest om te shoppen. Het lijkt wel alsof ik daar veel beter kan slagen dan hier haha

 2. Ymke

  Woahh, zo mooi!
  Ik sla deze ook over, ik ga voor die schoenen my oh my.
  Ik vind de (mode) illustraties van sophie de ruiter ook heel erg goed!
  x

 3. Jolijn

  Wat een leuke illustraties zeg! Mijn favoriete stad is Parijs, de sfeer is daar gewoon zo goed.
  Er zijn natuurlijk ook prachtige gebouwen en leuke winkels. Het leukste vind ik Parijs in de lente, als de bomen in bloei staan, dat ziet er zo mooi uit! Ik kan niet wachten tot ik over twee weken weer door de straten van Parijs wandel. En uitkijk over de stad vanaf montmartre. Paris is always a good idea! ♥

 4. Jamila

  Niet zo gek dat Londen erbij hangt! Overal waar je kijkt, of je nu verdwaald bent in de suburbs of middenin het centrum, word je geïnspireerd; de tegenstellingen cultuur en mainstream (toerisme), sophistication en rauwheid, kleur en minimalisme laten je handen jeuken om aan de slag te gaan als creatieveling. Als student kon ik daarom ook na dit soort stedentrips weer écht slagen maken met nieuwe producten, concepten en huisstijlen. Ik zou het erg gaaf vinden om een stukje (mooi getekend!) Londen in mijn werkkamer op te hangen, zodat ik ook tijdens mijn verse beroepsleven kan blijven werken aan mijn passie :)

 5. Aagje

  Prachtige illustraties!! Mijn hart wordt verdeeld tussen twee steden, Gent en Barcelona. Gent is waar ik ben opgegroeid, mijn vrienden en familie wonen en waar ik elk hoekje ken. Barcelona is mijn tweede thuis, ik woon hier nu al 10 jaar en deze prachtige stad heeft gewoon alles. Zon, zee, bergen, cultuur…. Maar het mooiste is het ritme van deze stad, golvend, chill, bruisend :)

 6. Stefanie Noens

  Hoi hoi! Mijn all time favoriet is Berlijn! Lekker arty crafty, beetje underground en toch helemaal hip. Een stad waar je volop je creativiteit kan boosten! Dichter bij huis ben ik helemaal verliefd op ons mooie Gent.
  Groetjes,
  Stefanie

  PS: Zalige kaartjes en visuals! ;-)

 7. Sandra

  Ik kom hier niet elke dag, lees lang niet alles.. maar toch ben ik nu even een kijkje komen nemen..
  En daar heb ik geen spijt van, want WAUW wat een prachtige tekeningen zie ik hierboven. Jeetje, geweldig!
  Ik zou je kunnen vervelen met zoveel redenen waarom ik zo’n prachtig kunstwerk (want dat is het, vind ik. Ik doe het haar niet na ;) ) wel aan de muur zou willen hebben hangen. Maar liever houd ik het kort:
  Mijn muren zijn kaal en verdienen zulk moois!

  Mijn favoriete stad, Barcelona, is hierboven niet uitgebeeld. Maar als ik zou moeten kiezen tussen NY, Londen of Parijs, zou ik denk ik kiezen voor New York.

 8. Marijke

  Wauw, wat een prachtige prints! Mijn favoriete stad is Parijs, zo’n mooie romantische stad met prachtige gebouwen. Als kind al ben ik dol op de Eiffeltoren en zo’n print mag dus zeker niet ontbreken op mijn bureau/kamer. :-)

 9. Britt

  Ik ben sinds een paar weken grote fan geworden van London, sinds ik er een tijdje geleden ben geweest ben ik overstag gegaan, wat een ge-wel-di-ge stad! De gebouwen, de architectuur, de vriendelijke mensen, de schoonheid van de stad en natuurlijk de geweldige dingen om te doen en te bezoeken, deze komt nóg een keer op mijn to-visit-list!

 10. Anneke

  Mega leuk die tekeningen!!!!
  Waar ik tot nu toe ben geweest was Parijs toch wel mijn favoriet! Londen vond ik ook leuk, maar Parijs was echt een stuk gezelliger en minder druk naar mijn idee! ook omdat Parijs minder hoogbouw heeft, en het is voor mij niet zo benauwend. Ik hou wel echt van de parken(jes) in Parijs EN in Londen. Een stukje rust in de grote stad:D

 11. MissMonkey

  Favo stad: Dordrecht.
  Waarom: ik werd stapel verliefd op G. Hij woont in Dordrecht. Na mijn eerste bezoek, alweer 8 jaar geleden, in zijn huisje had ik er plots klaps een tweede verliefdheid bij: de binnenstad van Dordrecht. Ons geluk kan niet op! Sinds een jaar bezitten we samen een prachtig appartement aan de rand van de binnenstad. Na al die jaren verzucht ik nog steeds al te graag dat ik mij nog dagelijks toerist in eigen stad voel. Het is hier fantastisch!

 12. Katrien

  Heel mooie tekeningen, ik ben fan!
  Mijn favoriete stad is Athene. Ik hou van de gezellige, ongedwongen sfeer die niet zozeer op de toeristische plaatsen te vinden is maar vooral op de plekjes waar enkel locals komen en die ik ken doordat mijn familie daar woont. Heerlijk om tussen de Atheners zelf te zitten en mee te genieten van hun losse en uitgelaten manier van leven. Ik ga er zowel graag in de zomer als in de winter, er heerst dan telkens een totaal andere sfeer die mij beide kunnen bekoren. De levendige bars, de mysterieuze straatjes, de mooie plekjes aan de kust, ik zou onmiddellijk willen vertrekken ;-).

 13. Ikram

  OMG?! Hoe cute zijn deze kaartjes Ö Me waaaant!! De eerste stad die in mij opkwam is definitely Berlijn <3 Echt deze stad heeft mijn hart gestolen! De mensen, die sfeer daar,… Ik voel mij gelijk thuis! Staat zeker op mijn nog eens te doen lijstje :D

Geef een antwoord