Mijn 3 meest favoriete blushes

Mijn 3 meest favoriete blushes

Mijn 3 meest favoriete blushes

Blush is zo’n ontzettend onmisbaar make-upproduct! Ik ontdekte het belang van blush toen ik foundation begon te gebruiken en mijn gezicht één grote vlakte werd. Blush voegt diepte toe aan je gezicht, laat je er stralend uitzien en geeft een gezonde gloed. Tegenwoordig is het zelfs zo dat ik blush gebruik wanneer ik geen foundation opheb. Ik vind het effect zo mooi!

Daarom koop ik ook heel vaak nieuwe blushes, in alle mogelijke kleuren en finishes. Ik hou van matte blushes, maar ook van veel glans. Ik hou van bronzy blushes, maar ook van hele lichte perzikkleurige exemplaren. Ik hou gewoon van alle soorten blush! Toch zijn er een paar favorieten in mijn stash die ik boven alle andere blushes verkies. Ik heb ze al ontzettend veel gebruikt en ze gaan gewoon altijd. Mijn 3 meest favoriete blushes deel ik vandaag erg graag met jullie!

Mijn 3 meest favoriete blushes

Dit zijn ze! Bovenaan een Gosh Natural Blush in kleurtje 42 melon, daaronder een MNY (van Maybelline) blush in de kleur 301 en als laatste een E.L.F. baked blush in rich rose. Ik breng mijn blush trouwens altijd aan met een E.L.F. blush brush.

Mijn 3 meest favoriete blushes Mijn 3 meest favoriete blushes

Swatches! Links E.L.F., daarnaast MNY en vervolgens Gosh. De tweede foto is er één met flits. Je ziet goed dat de E.L.F. blush heel warm en shimmery is, de MNY blush prachtig roze met een gouden shimmer en de Gosh blush matte peachy.

E.L.F. baked blush in rich rose

Mijn 3 meest favoriete blushes

De E.L.F. blush zit in een klein, rond doosje dat stevig aanvoelt. Het is de mooiste blush in m’n collectie: ik hou ontzettend van het gebakken effect en de roze swirls door het bruine kleurtje heen. Gorgeous!

Mijn 3 meest favoriete blushes Mijn 3 meest favoriete blushes Mijn 3 meest favoriete blushes

Eens aangebracht geeft deze blush een mooie donkerroze gloed. Ik breng ‘m vaak een beetje lager en verder naar achter aan dan bij andere blush, omdat ‘ie richting bronzer neigt. Ik vind de kleur prachtig en heel goed passen bij m’n huid. Daarnaast is de blush ook erg subtiel: de shimmer erdoorheen zorgt enkel voor een geweldige gezonde glans.

Mijn 3 meest favoriete blushes

Met flits ziet dat er zo uit! Zoals je kan zien, valt de shimmer heel goed mee en is de blush prima op te bouwen. Je kan gerust veel heftiger aanzetten, maar daar hou ik niet zo van. Deze blush kan je voor €4,- hier kopen.

MNY blush in 301

Mijn 3 meest favoriete blushes

Ook de MNY blush zit in een rond doosje, dit keer wat kleiner en wit van kleur. Al zie je daar na al die tijd niet veel meer van terug! De blush is geweldig mooi van kleur: peachy roze dat op de huid nog roziger is, met een prachtige gouden shimmer erdoorheen. MNY bestaat als merk intussen niet meer, maar ik heb gewoon nooit een betere vervanger gevonden. Ik gebruik deze blush al jaren! Je kan wel nog MNY producten scoren in de make-upbakken bij de Action, dus dat is wellicht een tip.

Mijn 3 meest favoriete blushes Mijn 3 meest favoriete blushes Mijn 3 meest favoriete blushes

Wauw, wat is het effect hiervan toch mooi! De kleur is warm lichtroze en matcht ook weer perfect met m’n huid en de rest van m’n make-up. Deze tint breng ik vaak wat meer naar de appeltjes van de wangen toe aan, omdat ‘ie zo mooi glanst en zo’n schattig blosje geeft. Ik hou van deze tint!

Mijn 3 meest favoriete blushes

Met flitser merk je ook dat deze blush lekker glanst. Dat geeft zo’n gezonde gloed! Doorheen de dag lijkt de kleur altijd te verdwijnen in mijn huid (of toch wat minder aanwezig te zijn), maar de glans blijft altijd. Lo-ve-ly. Deze blush heeft mij destijds ongeveer €4,- gekost, maar mocht je ‘m nog vinden in de Action zal ‘ie vast goedkoper zijn.

Gosh Natural Blush in 42 melon

Mijn 3 meest favoriete blushes

De Gosh blushes: ik vind ze geweldig. Ze zitten in een wat groter rond doosje, matzwart en transparant langs de bovenkant. Mijn blush is intussen al bíjna op, flink wat pan is hier te zien. Deze kleur is lichtoranje, peachy, en compleet matte. Hij is vrij subtiel en valt daardoor perfect op te bouwen met meerdere laagjes, wat waarschijnlijk ook verklaart waarom deze blush bijna aan z’n einde is!

Mijn 3 meest favoriete blushes Mijn 3 meest favoriete blushes Mijn 3 meest favoriete blushes

Een matte blush staat altijd wat subtieler en minder aanwezig dan een glanzend exemplaar, vind ik zelf. Voor elke dag is dit dan ook het ultieme kleurtje. De tint matcht supergoed met m’n haren, ogen en huid: het peachy kleurtje lijkt wel mijn natuurlijke blos. Zoals ik al zei is deze blush heel goed op te bouwen, waardoor ik vaak meerdere laagjes aanbreng. Zo kan je ‘m zo aanwezig maken als je zelf wil! Het is ook echt een kleurtje dat ik nog nergens anders heb gevonden. Alle blushes in dit artikel, in fact. Dat is waarschijnlijk waarom het favorieten zijn :).

Mijn 3 meest favoriete blushes

Met flitser: all matte! Ik waardeer dat zeker aan deze tint, want hij is perfect voor verschillende gelegenheden. Plus: glans kan je niet wegnemen, wel toevoegen (hello, highlighter)! De Gosh blushes zijn sowieso erg fijn, er zijn ook andere tinten die ik al uitprobeerde en geweldig vind/vond. Ze zijn te koop voor €8,79 bij Kruidvat.

Ken jij deze blushes? Wat zijn jouw favorieten?

12 Comments

  1. Sophie

    Oh de blush van Gosh vind ik echt prachtig! Maar ook de MNY is prachtig (die heb ik nog nooit in de schappen zien liggen geloof ik, haha!). Dat die van Gosh favoriet is, is duidelijk te zien hihi :’) Fijne producten!

  2. Elise

    Ik ben momenteel verknocht aan de mineralize blush ‘new romance’ van MAC. Deze blush is wel wat prijzig, dus het is fijn om hier meer betaalbare alternatieven te leren kennen!

  3. Shifra

    Wauw, wat een mooie natuurlijke blushes allemaal! Ik breng heel graag blus aan op het einde van mijn wangen (richting mijn neus) om die schattige appel wangetjes te creëren! Ik vind de MNY blush heel, heel mooi!

Geef een antwoord