Mijn Black Friday Wishlist voor 2020

Mijn Black Friday wishlist voor 2020!

Op 27 november is het zover: Black Friday! En nu we toch zoveel binnen zitten en online shoppen volledig de norm is geworden, vind ik het extra leuk om dan rond te zoeken naar de leukste aanbiedingen. Zoals jullie weten ben ik ambassadrice van De Bijenkorf, en ook daar spotte ik al heel wat fijne items die net wat aanlokkelijker zijn dankzij een (flinke) korting. Ik deel mijn favorieten in deze post!

Het was behoorlijk moeilijk om mij te beperken tot minder dan tien favorieten (je kan niet alles bestellen hè), maar dit zijn de dingen die ik met Black Friday weleens in m’n winkelmandje zou durven gooien.

1 – Geschenkset(s) van verzorgingsproducten

De Rituals Black Friday sets zijn niet alleen leuke geschenkjes voor jezelf, maar ook om cadeau te doen doorheen het jaar! Ze omvatten meestal enkele essential verzorgingsproducten zoals doucheschuim, scrub en bodylotion in één geur en zijn een pak aantrekkelijker geprijsd dan wanneer je ze los koopt. Ik ben fan van de ‘Rituals of Karma‘ lijn en ga mij hierdoor dus wellicht laten verleiden!

2 – Kitchenaid keukenmachine

Het lijkt wel alsof ik staafmixers en blenders aan de lopende band verslijt, meestal door te harde zaken te willen fijnmalen (noten, ijs). Oops! Tijd om eens te investeren in een degelijke machine met goede motor, die wél om kan gaan met zulke ingrediënten. Deze KitchenAid Black Friday deal maakt ‘m bovendien betaalbaarder dan normaal, en daarom een kanshebber!

3 – (Kwalitatieve) flared jeansbroek

Ik koop meestal goedkope jeansbroeken en hoewel die prima zijn, is goedkoop ook soms wel een beetje duurkoop. De broeken verliezen vaak wat sneller hun stretch en worden dun van stof aan mijn bovenbenen. Deze Whistles Authentic high waist flared fit jeans hoort tot een duurdere prijscategorie, lijkt me geweldig qua model voor mijn zandloperfiguur en is dus lekker afgeprijsd. Ding-ding-ding!

4 – Kwalitatieve basic kwasten

Ik gebruik al jaren dezelfde kwasten om mijn make-up aan te brengen en eigenlijk is dat een beetje gênant. Heel schoon kunnen ze niet meer zijn en de haartjes staan bij sommige exemplaren alle richtingen uit. Black Friday is hét moment om te investeren in een goede set kwalitatieve basiskwasten, zoals deze Real Techniques Everyday Essentials set die vier kwasten én een spons bevat.

5 – Een slowcooker

Dit is echt zo’n ding waarvoor ik nooit de volle pot zou betalen, want wie heeft een slowcooker nu écht nodig?! Toch ben ik een sucker voor keukenmachines en toestellen om je het leven & koken gemakkelijker te maken en deze slowcooker van Russell Hobbs wordt aan een prijs onder de €50 nu wel heel aantrekkelijk. Zeker in deze tijd van het jaar kan je er geweldige stoofpotjes mee maken!

6 – Je favoriete parfum inslaan!

Dit is echt een must-do op Black Friday of in kortingsperiodes: sla je favoriete geurtjes in! Parfum is een erg duur product en zelf gebruik ik het echt elke dag, dus ik koop regelmatig nieuwe flesjes. En dat voelt toch net wat prettiger als je er niet de volle pot voor betaalt! Deze ‘La Vie Est Belle’ van Lancôme is een all time favourite, maar ook mijn Chloé geurtjes en Coco Mademoiselle van Chanel wil ik altijd op voorraad hebben.

7 – Een warme teddy jack van
Samsøe & Samsøe

Corduroy vestjes doen het altijd goed bij de outfits die ik draag en al helemaal als ze lekker warm gevoerd zijn. Ze passen zowel op (lange) jurken als op broeken, zijn lekker casual en voor mij het ideale alternatief op een jeansvestje. Ik heb er al flink wat in het zwart en beige, maar mijn lievelingskleur (oker/mosterdgeel) hangt nog niet in m’n kast. Tijd om daar verandering in te brengen!

8 – Een stevige rugzak van Fjällräven

Ik heb dit exemplaar al in het okergeel (told you, lievelingskleur) maar dat combineert misschien niet bij élke outfit even mooi. Daarom zou ik dezelfde variant ook graag in het zwart aanschaffen, want de kwaliteit is helemaal top en ik vind het model (de ‘original’) echt perfect qua looks en formaat. Een top investering!

9 – Sonos Playbase speaker

Deze ‘soundbase speaker‘ van Sonos is een lekker luxeding waarmee je je huis in een home cinema of feestzaal transformeert. Ik heb al een Sonos Play speaker en ben daar echt fan van, maar dit is qua luxe nog wel een segmentje hoger. De geluidskwaliteit moet geweldig zijn en ik hou van het minimale, strakke design. Je zou de speaker amper zien in m’n tv-kast! Hij heeft alleen een heel flinke prijskaart, dus een korting op Black Friday is dan wel welkom!

Naast bovenstaande items, vind ik het ook wel altijd fijn om extra ‘basics‘ te bestellen als er een actie gaande is. Zo houd ik de Nike Black Friday aanbiedingen steeds goed in de gaten, omdat ik nooit genoeg basic sneakers (zoals de Air Force 1’s, die draag ik echt meermaals per week) in m’n schoenenkast heb. Of lingerie, dat is ook vaak een hap uit m’n budget die dus net wat kleiner wordt dankzij fijne deals. Ik zat ook nog te azen op een Ray Ban zonnebril, een fijne trolley (maar wellicht geen reizen in 2021, dus ik weet nog niet of ik het dan de moeite waard vind) en een kwalitatieve badjas – ook van die dingen waar ik op de een of andere manier niet zo gemakkelijk in investeer, maar wel heel nuttig zijn! Anyways, ik ga mezelf maar een beetje beschermen en een limiet vastleggen qua uitgaven voor de komende maand, want zoals je kan lezen weet ik altijd wel wat te kopen haha ;-)

Staan er zaken op jouw Black Friday wishlist? Ga je iets kopen? Deel het zeker in de comments!

One Comment

Geef een antwoord