Mijn ear party

Mijn ear party!

Mijn ear party

Tegen een fijne party zeg ik nooit ‘neen’ en voor mijn oren is dat niet anders! Omdat er toch wel regelmatig naar gevraagd wordt op Instagram, leek het me leuk jullie eens wat meer te vertellen over mijn ear party — mijn oorringen en piercings dus! Zeker nu ik recentelijk twee extra toevoegingen in m’n oor heb laten knallen, vond ik het wel leuk mijn oren eens van dichterbij te delen ;-)

Ik heb al van zolang ik me kan herinneren twee gaatjes in m’n oorlellen – standaard oorringetjes dus – en ben in de middelbare school daar geleidelijk aan extra exemplaren aan gaan toevoegen. Een extra gaatje links, een extra gaatje rechts: mijn volledige oorlellen liet ik volschieten en decoreerde ik met diamantjes, ringetjes, alle formaten en kleuren van de wereld!

Na een tijdje vond ik de minimalistische stijl wat leuker en koos ik voor gouden ringetjes met hangers (zie deze oude foto!). Ik liet toen ook mijn eerste piercing steken: een helix in m’n rechteroor. Een pain in the ass om te genezen of te slapen (het duurde een jaar voor ik weer normaal kon slapen, en zelfs nu doet het nog vaak pijn) maar wat was ik blij!

Voor mijn 25ste verjaardag liet ik daar nog twee piercings aan toevoegen: rechts een vierde gaatje in m’n oorlel (helaas al door kraakbeen, dus hello irritant genezingsproces haha) en links een gaatje middenin m’n oorschelp (flat). Die twee zijn nog volop aan het herstellen en dus mag ik ze nog niet vervangen, maar de bedoeling is om de oorring links te vervangen door een boogje met bloemetjes/sterretjes die mooi de golving van m’n oor volgt. Rechts wil ik het ringetje vervangen door iets subtiels, ofwel een tweede ‘ear hug’ oorringetje ofwel een maantje of iets in die stijl! Maar daar moet ik dus nog even op wachten. Wat ik wél al kon kiezen, zijn dus de juwelen in m’n andere gaatjes. En het leek me leuk jullie daar wat meer over te vertellen! Ik heb nu gekozen voor een zilveren ear party en een mix tussen ringetjes en stekertjes. Ik vind het zo tof om lekker te mix & matchen en uit te zoeken wat mooi bij elkaar staat! De juweeltjes heb ik trouwens besteld bij een van mij favoriete webshops: De Bijenkorf!

Mijn ear party

In mijn ‘gewone’ oorring-gaatjes doe ik regelmatig andere oorbellen (grote ringen, kleine ringen, fancy oorringen met steentjes enzovoort) maar gewoonlijk kies ik voor deze basic zilveren oorbellen die ik bij de juwelier haalde.

Mijn ear party

Rechts heb ik vervolgens, op een rijtje van binnen naar buiten:

Links heb ik, weer van binnen naar buiten:

Soms stop ik rechts nog een extra ear cuff in m’n oor, vaak kies ik er dan eentje met subtiele pareltjes of steentjes. Ik kan echt niet genoeg decoratie aan m’n oren hebben, haha! Op termijn zou ik heel graag nog één à 2 helix piercings bij laten steken (wel allemaal op andere plekjes, want ik wil geen symmetrie) en misschien nog een flat piercing naast mijn andere (lijkt me leuk een rijtje te hebben). Daarnaast ga ik op een dag waarschijnlijk mijn conch wel effectief laten piercen, want dat vind ik toch leuker staan dan een ‘nep’ ear cuff, maar ik moet er even de toewijding voor vinden. En dan zitten m’n oren volgens mij bijna helemaal vol, haha!

Ik ben benieuwd wat je van mijn ear party vindt! Heb jij veel oorringen / gaatjes? En wat voor juweeltjes kies je?

Geef een antwoord