Mijn make-uptafel

Mijn make-uptafel

Mijn make-uptafel

Et voilà! Meet mijn make-uptafel. Ik kocht ze vorig jaar om lekker veel ruimte te hebben voor mijn beauty stash en gebruik deze tafel nu nog steeds met veel liefde elke dag. Of nou ja, de tafel an sich dient maar gewoon als uitstalplek – het zijn uiteraard de geweldige make-upjes die ik zo graag benut. Ik deel vandaag graag met jullie wat er allemaal op m’n make-uptafel staat!

Mijn make-uptafel

Mijn make-uptafel is trouwens een bureau van IKEA, genaamd MICKE. Het bevat een handige lade, waarin ik mijn skincare en gezichtsproducten bewaar. Zo word ik verplicht dat deel van mijn beauty stash tenminste een beetje beperkt te houden ;). Ik heb de lade bekleed met een houtprint-folie van de Action.

Mijn make-uptafel

Mijn stash! Alles wat je hier ziet, is alles wat ik heb. Alsnog vast meer dan het gemiddelde meisje, maar weet wel dat ik hiervoor minstens het dubbele had. Het was echt een verslaving om zoveel mogelijk make-upjes te scoren! Het proces van het uitdunnen van m’n stash deelde ik hier. Intussen zijn er wel al een aantal hele fijne producten bij gekomen, maar het past nog steeds prima dus mag het van mezelf :).

Hieronder toon ik foto’s van elk deel van m’n collectie! Ik toon je graag in beelden hoe ik alle verschillende items opberg en bewaar!

Mijn make-uptafel Mijn make-uptafel Mijn make-uptafel Mijn make-uptafel Mijn make-uptafel Mijn make-uptafel Mijn make-uptafel Mijn make-uptafel Mijn make-uptafel (16 van 20) Mijn make-uptafel (17 van 20) Mijn make-uptafel (19 van 20) Mijn make-uptafel (18 van 20)

Je merkt dat mijn collectie wat uitgebreider is geworden. Vooral blushes zijn erbij gekomen (daar kan ik niét aan weerstaan, en ze verschillen allemaal toch écht!), alsook zomerse producten als bronzers of donkere BB creams. Die kan ik nu natuurlijk niet wegdoen :).

Mijn make-uptafel (20 van 20)

Mijn beauty tafel heb ik gedecoreerd met kleine cactusjes (die komen van IKEA, ik heb de potjes geverfd in andere kleurtjes) en allerlei mooie parfumflesjes. Ik vind zulke vintage-achtige flesjes echt práchtig, en ze staan erg leuk bij het zelfgemaakte beautykastje. De meeste komen van IKEA uit een set van 3, behalve het gevuld exemplaar: dat komt van de Flying Tiger en ik toonde je hier hoe je er een cadeau van kan makenHopelijk vonden jullie het leuk om mijn make-uptafel te bekijken! Ik vond het in ieder geval erg leuk om te delen. X

27 Comments

  1. Frauke + Arne

   Is het zeker! Hoewel ik vaker rechtsta omdat ik te gestresseerd ben om rustig te zitten, haha. Ik ben ook erg blij met de cactuspotjes, ze zijn zo lekker fleurig! Dankjewel! X

  1. Frauke + Arne

   Niks mis met de badkamer ;)! Ik maak me er ook vaak op, omdat het licht daar lekker fel is en ik alle foutjes gelijk zie! Dankjewel! X

 1. olga // teamconfetti

  Grappig, ik heb precies dezelfde spiegel (vind hem nog steeds ZO mooi) maar deed juist weer een paar make-upjes weg vorige week. Ik blijk namelijk helemaal niet zoveel keuze nodig te hebben als ik ooit dacht. Ik heb alleen een nieuw kwastje voor mijn bb cream nodig, want uit de mijne vallen steeds meer haartjes… :(

  1. Frauke + Arne

   Heerlijke spiegel he! Ik ben er ook méga blij mee, en hij is lekker praktisch. Stiekem heb ik ook niet zoveel nodig hoor, maar ik vind het leuk om de keuze te hebben. Vroeger had ik minstens het dubbele, dus dit is voor mij in ieder geval al een stap vooruit! Ik kan je trouwens de kwasten van .E.L.F. heel erg aanbevelen, fijn zijn die! X

   1. Elfi

    Mag ik vragen van waar de spiegel komt? Hij is echt heel mooi. Ik denk niet dat dat in het artikel stond, anders heb ik er per ongeluk over gelezen :S

 2. Shifra

  Oh, wat heeeerlijk dat je zo’n plekje voor je zelf hebt met al je make-up spulletjes! Ik twijfel er nog over om een plekje daarvoor te maken in onze slaapkamer. Lekker opgeruimd! Is dat altijd zo? Lijkt mij fijn! Bij mij wordt make-up altijd zo’n troepje.. :(

  1. Frauke + Arne

   Hmm niet altijd ;)! Maar ik ruim het wel heel vaak op! Ik heb een klein tasje staan waarin mijn make-upjes voor elke dag zitten, dat neem ik vaak mee in mijn tas. Dus meestal drop ik daar alles in wat los ligt :D. Dankjewel! X

Geef een antwoord