Mijn (nieuw!) make-upopbergsysteem

Mijn (nieuw!) make-upopbergsysteem

Mijn (nieuw!) make-upopbergsysteem

Mijn make-up bewaarde ik altijd in twee lades van mijn Expeditkast, alsook in verschillende losse potjes en houdertjes. Heel schattig en mooi, maar niet bijzonder praktisch… Vooral de lades waren vaak een ramp! Ik bespaar jullie van de voor-foto’s, maar kan jullie garanderen dat mijn nieuwe make-upopbergsysteem een pak netter is. Ik berg nu namelijk al mijn make-up op in één grote transparante opberger, die er ook nog eens heel mooi uitziet!

Mijn (nieuw!) make-upopbergsysteem

Deze opberger heeft vier schuiven, verdeeld in drie delen, en een lade bovenop die in vier driehoeken verdeeld is en via een deksel opengaat. Hij is echt perféct van grootte: mijn make-up past er prima in en alles zit heel netjes gesorteerd. Ik heb deze lade van de webshop Make-up Your Stash, waar hij de naam Clear cube draagt en €69,95 kost. Je kan hem hier vinden! De verzending is trouwens gratis.

Mijn (nieuw!) make-upopbergsysteem

Oke, ik zal jullie nu laten zien hoe ik mijn make-up georganiseerd heb. In de bovenste lade zitten mijn wenkbrauw/wimpertools, mijn grote bronzers, de chubby sticks waar ik zo dol op ben en de Gosh lip lacquers.

Mijn (nieuw!) make-upopbergsysteem

Hieronder vind je mijn lipglosses/lippenbalsems, felgekleurde lipsticks en meer klassieke/rode exemplaren.

Mijn (nieuw!) make-upopbergsysteem

In deze lade zit oogschaduwbasis en oogschaduw (bijna niks, aangezien ik dat zelden draag – ik heb er eens grote kuis in gehouden!), eyeliner/gelliner/wenkbrauwgel/andere wenkbauwproducten en hiernaast mijn Bourjois oogschaduwsticks en cream-to-powder oogschaduws, en mijn mascara’s (1 zwarte, 1waterproof en enkele gekleurde)!

Mijn (nieuw!) make-upopbergsysteem

Mijn favoriete lade: blushes, highlighters en bronzers. Links de matte blushes, in het midden de shimmery/highlighting en rechts de bronzers en highlighters. Van deze producten kan ik echt ultiem genieten!

Mijn (nieuw!) make-upopbergsysteem

Onderin vind je foundations/BB creams, poeders, primers/concealers/highlightingproducten. Ik heb trouwens na de grote kuis nog best veel foundations gehouden, dat komt doordat ik elk seizoen wel een andere tint en/of textuur nodig heb!

Ik ben heel blij met mijn nieuwe make-upopbergsysteem. Het ziet er leuk uit, alles zit netjes bij elkaar en is toch georganiseerd en nu weet ik dat wanneer een lade te vol geraakt, ik eerst even wat producten moet opmaken of weggeven! Ik merk dat ik door dit nieuwe systeem sneller geneigd ben producten te gebruiken en niet langer gewoon zoveel mogelijk probeer te verzamelen. Producten zijn er om te gebruiken en liefst ook om van te genieten! Denk jij er ook zo over? Hoe berg jij je make-up op? 

11 Comments

  1. Caro

    Erg mooi en netjes, ik ben ook nog altijd op zoek naar de perfecte manier om mijn make-up op te bergen maar dit vind ik zelf een beetje te duur:) Maar misschien ooit;) tot dan een beetje verder rommelen in mijn kastje van ikea

Geef een antwoord