My 2018 goals & plans

Hi all! Long time no see. Ik wens jullie allemaal een heel gelukkig nieuwjaar (beter laat dan nooit ?)! Zelf heb ik een hele fijne feestperiode gehad, met een heleboel eten (oef), drinken (yes) en gezelligheid. Weer een mooie tijd om op terug te kijken! Al viel ik na mijn vakantie & de eindejaarsfeesten wel een beetje in een zwart gat. What’s next? Het leek mij daarom slim en leuk om eens wat plannen voor 2018 te formuleren. Meestal zie ik maar wat erop me af komt, maar de volgende zaken hoop ik dit jaar toch te kunnen realiseren…

Meer werken voor mijn bijberoep

Van sponsored content op The Life Factory (zoals bijvoorbeeld stylings – love it), tot samenwerkingen voor andere kanalen en workshops: ik vind het superleuk om naast mijn werk (wat ik óók heel graag doe) bezig te zijn met mijn grootste passies. Als dat dan ook nog een mooi zakcentje oplevert, kan ik het voor mezelf beter verantwoorden. Op het einde van 2017 heb ik lekker veel kunnen werken en hele mooie ervaringen opgedaan, die ik in 2018 zeker weer wil gaan meemaken!

Meer bewegen

Klassiekertje hoor! Al ben ik hier al wel een aantal maanden mee bezig. Ik ga een paar keer per week zwemmen en dat is zo fijn! Krijg ik lekker veel energie van en ik merk dat het goed helpt tegen stress, om m’n hoofd eens leeg te maken. Daarom wil ik dat in 2018 zeker volhouden. Daarnaast ben ik momenteel ook op mijn eten aan het letten, dus ik hoop op die manier misschien wel een kleermaatje te kunnen verliezen.

2018 plannen

Een tattoo zetten

Ik praat er al jaren over, tijd om in actie te schieten! Ik wil al heel lang een tattoo laten zetten, maar twijfel altijd over wat ik nu precies leuk vind. Voor mij hoeft een tattoo zeker geen speciale betekenis te hebben (meer zelfs, ik vind van die vergezochte linken met je leven altijd een beetje overdreven), maar ik wil wel een plaatje kiezen dat ik over X aantal jaar nog steeds graag op mijn lichaam zie. Nog even nadenken dus, en hopelijk toch nog dit jaar een keuze maken!

Buiten Europa reizen

#confession: ik ging nog nooit op reis buiten Europa! Mijn ouders gingen liever wat dichterbij op reis en tijdens mijn studententijd had ik geen geld voor lange of verre reizen. Omdat ik aanstaande zomer al twee weken met mijn familie op reis ga naar Fuerteventura, weet ik niet of ik dit jaar nog een tweede lange reis kan maken, maar ver wil ik wel gaan. Curacao, Bali, Kaapverdië of Thailand? De keuze is nog niet gemaakt, maar ik geniet al van de voorpret en het opzoeken van leuke en mooie plekken! (Aanraders? Share!)

Veel boeken lezen

De laatste tijd heb ik weer iets meer gelezen en ik vind het zo chill dat ik dan helemaal opga in een boek. Vooral non-fictieboeken lees ik erg graag, omdat ik er nog leuke dingen uit leer. En dan kan ik hier meteen een review delen, haha! Het komende jaar wil ik dus wat vaker met m’n neus in de boeken zitten. Misschien op die tropische bestemming? ?

Er zijn nog veel meer dingen die ik het komende jaar graag zou ervaren of doen, maar ik vind het ook wel leuk om gewoon te zien wat er gebeurt. De jaren waarop ik het minste wil bereiken, worden achteraf vaak de meest bijzondere! Toch vond ik het goed om al even na te denken over wat mij momenteel gelukkig zou maken en dat met jullie te delen. Heb jij plannen voor het komende jaar? Welke dan? xo 

3 Comments

  1. Irene | tussenmarsenjupiter.be

    Ik denk ook zo over tattoos. Als ik een tattoo zou laten zetten, zou het ook gewoon een zijn die ik mooi vind en niet een met een betekenis. Soms komt het in m’n hoofd dat ik er graag een wil en ik weet ook al wat voor soort ik mooi vind, maar ik durf niet goed. Haha :p Ben alleszins wel heel benieuwd naar jouw toekomstig plaatje!

  2. Manon

    Leuk dat je lekker veel aan de slag gaat voor je blog. Ik word altijd blij van elke post! Ik ben laatst los gegaan in de boekenwinkel en heb nu een mooi stapeltje titels om te lezen. Zin in!!

Geef een antwoord