Opening H&M home Gent

Nieuw in Gent: H&M home!

Opening H&M home Gent

Woensdag 11 maart was het zover: Arne en ik mochten een kijkje nemen in de gloednieuwe H&M Concept Store in Gent! ‘s Avonds was er een VIP-event waarbij ook de trouwste fans via een wedstrijd aanwezig konden zijn. Super gezellig en uiteraard waren wij héél benieuwd naar wat we in deze spiksplinternieuwe winkel zouden aantreffen! Met de opening van deze winkel – die zich in de Langemunt 33 bevindt, en sinds vrijdag 13 maart officieel open is – werd ook gelijk de allereerste H&M Home store in Vlaanderen gelanceerd, dus hier waren wij héél benieuwd naar.

Opening H&M home Gent

De winkel is heel mooi en chique en ook behoorlijk groot. Wij zijn verder geen gigantische H&M fans dus we zijn eigenlijk vrijwel direct naar de eerste verdieping gegaan, waar zich de H&M Home collectie bevindt! Daar keken we onze ogen uit. De collectie is uitgebreid, mooi, trendy én super betaalbaar. Hieronder vind je onze sfeerbeelden.

Opening H&M home Gent Opening H&M home Gent Opening H&M home Gent Opening H&M home Gent Opening H&M home Gent Opening H&M home Gent Opening H&M home Gent Opening H&M home Gent Opening H&M home Gent Opening H&M home Gent Opening H&M home Gent Opening H&M home Gent Opening H&M home Gent Opening H&M home Gent Opening H&M home Gent Opening H&M home Gent

Er zijn zóveel spulletjes te vinden! Van bedtextiel en handdoeken over schattige tafellopers tot mooie schaaltjes. Stiekem wouden we alles wel meenemen. De collectie kan je alvast bewonderen op de H&M website.

Opening H&M home Gent Opening H&M home Gent Opening H&M home Gent

De rest van de winkel bestaat uit kleding, kleding en nog eens kleding. Er was heel veel moois te zien, dus wie op zoek is naar budgetproof kleding kan hier zeker zijn gading vinden! Sidenote: op dezelfde avond opende ook een prachtige & Other Stories winkel in Gent, waar we erg van onder de indruk zijn. Voor wie op zoek is naar iets duurdere (en meer alternatieve) kleding – ga er zeker ook eens langs. Oh, Gent wordt met de dag meer een shopwalhalla, en daar klagen wij niet over! Ben jij benieuwd naar de nieuwe H&M (Home) in Gent? 

20 Comments

  1. Saar

    I really need to go back to my hometown! Geweldig hoe het evolueert in Gent.

    Nou, die homeshop van H&M wil ik eigenlijk ook wel eens zien. Er staan al heel veel leuke dingen op jullie foto’s. Ik ben heel benieuwd!

  2. Karlijn

    Holy Moly wat een mooie dingen! In Amsterdam zit er ook eentje, maar die is jammer genoeg heel klein. Ik was laatst bij een vriendinnetje in Eindhoven en daar zit er sinds kort ook een. En mooi dat die is! Ik zag alleen maar dingen die ik wilde hebben :) Hebben jullie je een beetje in kunnen houden of kwamen jullie met tassen vol terug? :)

Geef een antwoord