Nieuwe Gosh Velvet Touch lipsticks

Nieuwe Gosh Velvet Touch kleuren

Gosh lipsticks (1 van 23)

Het is zomer, en wat mij betreft mag die nog héél lang duren. Ik heb absoluut nog geen zin om aan het volgende seizoen in de rij te denken – voor donkere dagen en regen ben ik niét klaar. Geef mij maar het lekkere zonnetje en de bijhorende zomerse make-up. Hoewel ik dus liever nog niet bezig ben met de herfst, is dat voor mensen in de beautywereld niét het geval: de herfst/wintercollecties zijn intussen alweer ontwikkeld. Ik kreeg 8 nieuwe herfstproof Gosh Velvet Touch lipsticks toegestuurd, en die deel ik toch wel graag met jullie!

Gosh lipsticks (4 van 23) Gosh lipsticks (2 van 23)

De kleurtjes variëren van lichtroze naar knallender roze en van bruin/nude naar donkerrood/bruin. De verpakking is matzwart met glanzende details en vind ik zeker wel mooi ogen, handig is ook dat je de kleur op de onderkant kan zien.

Nieuwe Gosh Velvet Touch lipsticks

155 innocent – 156 romance – 157 precious – 158 yours forever

Nieuwe Gosh Velvet Touch lipsticks

 159 boheme – 160 delicious – 161 sweetheart – 162 nude

Nieuwe Gosh Velvet Touch lipsticks

geen lipstick

Gosh lipsticks 155 innocent

155 innocent

Rozige lichte tint. Niet echt een kleurtje dat ik mooi vind, omdat hij te licht is voor mijn lippen waardoor de kleur niet zo mooi tot z’n recht komt en vooral velletjes benadrukt worden.

Gosh lipsticks 156 romance

156 romance

Ook weer een té lichte roze kleur voor mijn lippen. Zou prima gaan voor minder gepigmenteerde lippen, maar ik zie hier niks van terug!

Gosh lipsticks 157 precious

157 precious

Een barbieroze, zoete snoepjeskleur. Ik vind ‘m mooi, maar niet voldoende gepigmenteerd/te creamy om een mooi dekkend effect te geven helaas!

Gosh lipsticks 158 yours forever

158 yours forever

Een knallende roodroze kleur, best wel opvallend maar tóch stijlvol. Omdat ‘ie niet te licht is.

Gosh lipsticks 159 boheme

159 boheme

Oh, wat vind ik dit een práchtige tint. Berrykleurtjes zijn grote favoriet hier, ze matchen zo goed met mijn huidskleur en kleur van m’n ogen – plus: ze maken m’n tanden witter. Fan!

Gosh lipsticks 160 delicious

160 delicious 

Een hele mooie, bruinrode tint die ideaal is als een my-lips-but-better kleurtje. Ziet er erg natuurlijk uit, maar geeft je lippen net wat meer pit.

Gosh lipsticks 161 sweetheart

161 sweetheart

De vorige tint, maar dan bruiner. Ik vind ‘m wel leuk, maar een beetje saai/oud.

Gosh lipsticks 162 nude

162 nude

Een lichte, oranjebruine tint die ook weer te licht is voor m’n lippen om goed te staan. De pigmentatie kan beter!

De lipsticks zijn heel erg creamy en glijden over je lippen, qua gemak om aan te brengen vind ik ze echt wel super. Helaas is hierdoor de pigmentatie niet helemaal 100%, de kleur pakt niet altijd zo goed waardoor het effect wat vlekkerig kan zijn. Ik merk dat dit bij mij vooral in het geval van de lichtste kleuren zo is. Ik ben fan van de donkerdere tinten, met boheme, delicious en yours forever als grote favorieten. Welke kleurtjes vind jij leuk?

De nieuwe Gosh Velvet Touch kleuren zijn verkrijgbaar sinds begin augustus voor €9,45 per stuk.

7 Comments

Geef een antwoord