Onze groene schouw

Onze groene schouw

Onze groene schouw

Afgelopen herfst zag onze schouw er sober, met bruintinten en een grote krans uit. In de winter voegden we daar wat winterse decoratie aan toe en afgelopen lente fristen we de schouw heerlijk op met allerlei lichte kleuren en frisse decoratie. Voor de zomer wouden we wat meer warmte en gezelligheid, wat meer leven. En dus zetten we onze schouw bomvol groen! Het resultaat is ontzettend vrolijk en fleurig dus we laten het graag van dichterbij zien.

Onze groene schouw

De twee grote vazen van Action hadden we al in gebruik voor de lente en hebben we gewoon laten staan. De grootte zorgt ervoor dat de schouw niet te kaal en wit lijkt, de kleur is heerlijk fris en de gedroogde katoenbollen zijn gewoon te schattig voor woorden. Rechts zie je een soort vetplantje van de IKEA in een rieten bloempotje (ook IKEA). Heel zomers!

Onze groene schouw

Het houten stronkje gaat al onwijs lang mee, maar staat zo leuk! Zeker bij alle plantjes. We lieten dat dus gewoon liggen. Erbovenop heb ik de drie cactusjes van de IKEA gezet, die eerder op mijn make-uptafel uitgestald stonden. Ze passen perfect en geven wat kleur!

Onze groene schouw

Daarnaast staan de plantjes die we via Floor scoorden! Het kleine klimopje links haalde ik bij het Floor busje aan de Gentse Zuid en de plantjes ernaast gebruikten we in onze dip dye bloempotjes DIY! Rechts daarvan staat nog een nepplantje met rieten bloempotje uit IKEA. Gênant eigenlijk, een nepplantje, maar het ziet er best realistisch uit en vraagt minder werk ;).

Onze groene schouw Onze groene schouw Onze groene schouw Onze groene schouw Onze groene schouw Onze groene schouw

Onze schouw trekt nu gelijk heel veel aandacht met al dat groen, en het heeft ons ook zin gegeven om de rest van onze woonkamer een beetje aan te passen. Eerst maar even flink brainstormen en daarna gooien we de boel om! Sowieso is het plan om nog véél meer groen in huis te halen (en bloemen!), want dat voelt zooo heerlijk verfrissend en levend.

Onze groene schouw

Wij zijn benieuwd naar wat jij van onze groene schouw vindt, en of je ook zo’n fan bent van groen en plantjes in huis! Iets voor jou? Let us know!

19 Comments

Geef een antwoord