Onze schitterende kerstboom

Onze schitterende kerstboom

Onze schitterende kerstboom

YES! De kerstboom staat! Wauw, nu hangt er écht een kerstsfeer in ons appartement. Wat is het fijn om zo’n schitterende lichtgevende boom in huis te hebben, echt één en al gezelligheid. Naast dat een kerstboom héél erg leuk is en veel warmte uitstraalt in je woning, is het ook een ontzéttend fotogeniek ding. En dus delen we vandaag heel veel leuke foto’s :)!

Onze schitterende kerstboom

In onze boom hangen voornamelijk kerstballen in bronzen en gouden tinten: zowel matte, glanzende als kerstballen vól glitters. So fancy! Deze zijn van glas en kochten we vorig jaar bij Blokker, we zijn er nog steeds érg blij mee! Er zaten trouwens verschillende maten in één set, dus onderin hangen grotere ballen en bovenaan de schattige kleintjes :).

Onze schitterende kerstboom Onze schitterende kerstboom Onze schitterende kerstboom Onze schitterende kerstboom

Uiteraard hangen ook onze zelfgemaakte kerstboomhangers (check HIER de DIY!) in onze kerstboom, super schattig en gezellig. De gekleurde strikjes geven een fleurige touch aan het geheel!

Onze schitterende kerstboom Onze schitterende kerstboom

Ook hangen er een paar grote witte ballen met gouden decoratie in onze boom, die kochten we vorig jaar bij IKEA. Wij houden ervan om de boom lekker vol te hangen en te variëren met kleuren en texturen (die wel bij elkaar passen!).

Onze schitterende kerstboom

Ook onze piek kochten we vorig jaar bij Blokker!

Onze schitterende kerstboom

Trouwens, we kozen ervoor om net als vorig jaar een nepboom te zetten. Dat omdat 1) een kerstboom boven krijgen bij ons hélemaal niet makkelijk is, 2) er dan veel stofzuig-werk aan te pas komt (niet ideaal tijdens de blok en examens straks …) en 3) we dan achteraf met een boom zitten die we niet kunnen bewaren. Hij ziet er niet súper realistisch uit, maar met voldoende decoratie en lichtjes straalt ‘ie toch héél wat gezelligheid uit!

Onze schitterende kerstboom

Naast een snoer vol lichtjes, hingen we ook een gouden ketting rond de boom. Gezéllig!

Onze schitterende kerstboom Onze schitterende kerstboom

Ook maakten we met jute touw verschillende strikjes die we om de uiteinden van de takken knoopten. Zo schattig!

Onze schitterende kerstboom Onze schitterende kerstboom

Oh, wat geniet ik ervan om deze foto’s te bekijken. Een kerstboom is zó fotogeniek en gezellig <3. We zijn heel erg blij met ons exemplaar en hopen er binnenkort ook wat leuke pakjes onder te kunnen leggen. Dan is de sfeer compleet! Wij zijn klaar voor Kerstmis! Staat jouw kerstboom al? 

25 Comments

  1. sofie

    Heel erg leuk gedaan ! Vind de combinatie van het goud met wit erg mooi ! Wij zetten altijd een kerstboom op vol met gekleurde ballen en slingers, maar dit is veel overzichtelijker :)

  2. Merel

    WOOOOW,zo mooi! Zo jaloers. Ik heb er gewoon geen ruimte voor. En ik ben zo bang dat de katten alles om zullen gooien. Maar als ik een groter appartementje heb volgend jaar, dan ga ik het wel een jaar een kans geven. Ik mis een boom! Geniet er maar van!

Geef een antwoord