Oranje lippen met Gosh

Oranje lippen met Gosh

Oranje lippen met Gosh

Er viel weer een leuk pakketje in de bus, dit keer van het merk Gosh. Een merk waar ik een beetje een dubbele mening over heb: de gezichtsproducten en VOORAL blushes vind ik hémels, de oogschaduw valt me qua kwaliteit/pigment wat tegen. En de lipsticks? Die laat ik nu van dichterbij zien! Ik ontving twee oranje-achtige tinten (gotta love orange!) die ik maar al te graag uitprobeerde.

Oranje lippen met GoshOranje lippen met Gosh

De Gosh Velvet Touch lipsticks zien er in ieder geval erg classy en mooi uit. De matzwarte huls met glanzende rand en Gosh-ingravering staat erg chique. Op de onderkant zie je het kleurtje van de lipstick (vrij accuraat zelfs!), en de naam. Ik ontving de kleuren 152 mandarina en 153 flirty orange. Een lichte en een donkere oranje tint, dus.

Oranje lippen met Gosh Oranje lippen met Gosh Oranje lippen met Gosh

Oeps, ik bleef maar foto’s maken van deze mooie kleuren. Wat zien lipsticks er ongebruikt toch pretty uit, met die ingravering en afgeronde hoek. Ik vind dat altijd zo chique! De linker kleur is 152 mandarina, een soort oranje-achtige huidskleur, en de rechter kleur, 153 flirty orange, is een soort oranjerode kleur die lekker fel oogt.

Oranje lippen met Gosh

En geswatcht is het resultaat vrijwel hetzelfde! Een zachte, goed-voor-elke-dag tint enerzijds, en een knallende zomerkleur anderzijds.

Oranje lippen met Gosh Oranje lippen met Gosh

Hier draag ik 152 mandarina. Een hele leuke kleur an sich, al draag ik zelden lipkleuren die lichter zijn dan mijn originele lipkleur. De lipstick is heel creamy en glijdt supervlot over de lippen, ze voelen echt als een soort verzorgende lipbalm aan. Doordat de kleur nogal licht is en de textuur zo waterachtig/creamy, worden mijn velletjes echter enorm benadrukt. Toch wel jammer, want de kleur is leuk! Ik denk dat ik ofwel maar eens goed aan de slag ga met scrub, ofwel de lipstick in de vuilbak gooi. Bummer, want stiekem vind ik zo’n lichtere oranje tint mij helemaal niet verkeerd staan!

Oranje lippen met Gosh Oranje lippen met Gosh

153 flirty orange is een heel ander kaliber. Wat een geweldig knallende kleur! Ik heb geen enkele lipstick in mijn collectie die er zo uitziet. Echt een soort knaloranje donkere kleur, neigend naar rood maar toch veel speelser. I love it! Echt, dit is een kleurtje waar ik echt fan van ben. Het enige nadeel is dat door de oranje kleur mijn tanden geler lijken, maar dat neem ik er wel bij. Ook dit is weer een hele romige lipstick die over de lippen glijdt en bij deze donkerdere kleur vallen de velletjes gelukkig minder op. Nu had ik op het moment van foto’s maken wel echt droge lippen, dus dat geeft een beetje een vertekend beeld. Neem maar van me aan dat flirty orange een must have kleur is ;).

De Gosh Velvet Touch lipsticks hebben me niet teleurgesteld: de textuur is heerlijk creamy en romig (daar hou ik echt van!) en ze zien er chique uit. De kleurtjes vind ik ook erg leuk, alleen jammer dat de lichte tint mijn lippen er niet heel mooi uit laat zien. Gelukkig compenseert de knaloranjerode (dat is geen woord) tint die teleurstelling meer dan voldoende, want die vind ik práchtig! Probeerde jij zulke lipsticks al eens uit? X

11 Comments

 1. Amy

  Ik heb ze ook allebei en Flirty Orange is echt een nieuwe favoriet van mij geworden. Ik dacht dat oranje niets voor mij was tot ik het eens probeerde en nu ben ik er echt dol op!

 2. Shifra

  Oh wauw! Wat een mooie kleuren! Ik weet niet welke ik mooier vind. Ik vind de oranje kleur wel heel mooi en zacht staan! Maar ik ken dan het probleem wat daarbij komt van de gele tanden.. .Ik krijg heel snel gele tanden, dus ik kies mede om die reden vaak voor een felrode kleur. En vraagje, lijkt het op de foto zo of ligt het aan de lippenstift (of zoals je schrijft over je droge lippen? Wat logisch is met dit weer!) dat het lijkt alsof hij op je onderste lip niet zo mooi pakt? Ik vind hem namelijk op je bovenste lip wel écht heel mooi en smooth staan! Sommige lippenstiften drogen wel wat sneller je lippen uit dan andere :(

  1. Frauke + Arne

   Ja omdat ‘ie zo smooth is glijdt hij echt over de lippen, waardoor je in het geval van droge lippen dus een beetje een oneven resultaat hebt. Maar ik vind ‘m wel prima pakken! Hij blijft ook goed zitten :) X

Geef een antwoord