Outfit met Meyba sneakers + win!

Outfit met Meyba sneakers + win!

Outfit met Meyba sneakers + win!

Een tijdje geleden kregen we een mailtje van Meyba in onze inbox, met foto’s van de spring/summer 2016 collectie van dit sneakermerk uit Barcelona. Omdat de foto’s gelijk een lach op ons gezicht brachten én we de sneakers erg mooi vonden, leek het ons wel leuk om een samenwerking aan te gaan. En zo komt het dat we jullie vandaag een outfit kunnen laten zien met een paar Meyba sneakers én dat we iemand onder jullie ook met een paar mogen verrassen!

Outfit met Meyba sneakers + win!

Ik koos zelf voor een zwart en sportief paar sneakers: de Meyba boulevards (in black). Zo’n paar kost €89,95 en is ideaal om de hele dag op rond te lopen. Het is een heel strak model dat geïnspireerd is op de boulevard (ha!) van Barcelona, de plaats waar mensen bewegen en plezier hebben. De schoenen zijn hebben een dikke en comfortabele witte zool en zijn superlicht. Ze bevatten zelfs een soort neoprenen ‘sok’ vanbinnen die het geheel nog relaxter maakt.

Outfit met Meyba sneakers + win!

Zelf heb ik de sneakers gecombineerd met een high waisted jeans en een lang zwart hemdje met parels aan de kraag (beiden H&M). Daarboven droeg ik mijn lekker opvallende roze jas van New Look, die ik zo fijn vind. En hij combineert perfect met de neutrale, maar toch stijlvolle sneakers!

Outfit met Meyba sneakers + win!

Ik droeg verder trouwens geen accessoires, op mijn oorringen van House of Lou (nu Olivia + June) na. Alle aandacht naar de jas en schoenen ;-).

Outfit met Meyba sneakers + win!

En nu komt het leuke: jullie maken ook kans op zo’n mooi paar Meyba sneakers. Geloof me: eens je ze aan hebt gehad, wil je nooit meer anders. Het is alsof je op wolkjes loopt! Hierboven zie je een aantal beelden uit de spring/summer collectie van dit jaar, de beelden waar wij helemaal vrolijk van werden. Veel meer schoenen vind je op de website – hier om precies te zijn.

Daar moet je ook zijn om deel te nemen aan de winactie! Om kans te maken op een paar moet je namelijk twee dingen doen: @meybabarcelona volgen op Instagram en hier een reactie achterlaten. In die reactie plaats je je Instagramnaam en je top 3 van Meyba sneakers (ook zo’n fan van de boulevards? ;-)). Jouw favoriete paar vind je dan misschien wel binnenkort in jouw brievenbus! Deze winactie loopt exact één week, dus tot en met 20 april. Veel succes! X

24 Comments

 1. chucky1012

  Wauw… prachtige sneakers.
  Schitterende foto’s van je.
  Lief dat jullie zo een fijne winactie houden.
  Leuke en mooie overzichtelijke webshop!
  Ik doe graag mee omdat ik een lastige schoenmaat heb.
  Namelijk maat 45.
  Het zou een prachtig verjaardagskado zijn…..

  Mijn instagram naam: @chucky1012

  Top 3: JOGGER BLACK MB151000032915

  WARM-UP BLACK MB151400092915

  WARM-UP NAVY MB151000092510

  Fijne dag Xoxo

 2. Britt

  Oh wat leuk! Die schoenen staan je heel mooi, leuke combinatie ook! Mijn favoriete top 3 is:
  1. WARM-UP NEGRO MB0094161692
  2. MARBEL BLACK MB0411162690
  3. WARM-UP GREY MB151000092811

  Mijn instagramnaam is @brittvanommeren

  Liefs, Britt

 3. Dorien

  Supertoffe winactie, leuke hoe je de schoenen gecombineerd hebt ook! Mijn instagram is @doriendoet

  Mijn favorieten zijn Marbel in het zwart, warm-up met palmboomprint of in het oudroze en boulevard in het wit!

  PS: Op jullie website loopt alles voor mij een beetje in elkaar, misschien een beetje meer contrast toevoegen? Zo zie ik bv helemaal de tekstvakken niet hier.

   1. Naomi

    Ik moet zeggen dat als ik een comment wil geven, ik even moest raden waar ik moest beginnen typen. Misschien bedoeld Dorien dat?
    Het zou net iets handiger zijn moest er een donkerder lijntje zijn rond het vakje waarin je moet beginnen typen. Nu kwam dat pas nadat ik erop klikte, maar dat klikken was dan even raden. Geen super big deal, maar het zou net iets handiger zijn als dat zichtbaarder was :) Leuke site trouwens, ik ontdekte hem nog maar een paar dagen geleden :)

 4. Annemiek

  Leuke winactie, mooie sneakers! Ze staan je top.
  Ik doe graag mee, heb drie paar favorieten uitgekozen.

  Mijn favorieten zijn:
  Marbel black MB0411162690 maat 39

  Warm-Up negro MB0094161692 maat 39

  Warm-Up navy MB151000092510 maat 39

  @meybabarcelona volg ik nu natuurlijk, mijn Instagramnaam is: @annieiswoest

  groetjes en een fijne dag!

 5. Fleur Sophia

  Oh wauw, wat zien ze er allemaal leuk uit! Moeilijk om een top 3 uit te kiezen. Maar, het is me gelukt en volg Meyba nu ook op Instagram! :)

  1. MARBEL BLACK MB0411162690
  2. MARBEL RED MB0411162630
  3. WARM-UP BEIGE MB0091161251

  Duimen! Liefs!

 6. Maayken

  Hele leuke winactie! Mijn instagram is @maayken.

  Het was moeilijk er een top 3 uit te kiezen, maar hier is hij dan:
  1. Warm-up – Beige – MB0094161272
  2. Avenida – Negro – MB0364161490
  3. Malla – Marino – MB0404161450

  Prettige dag nog!
  Maayken

 7. Ymke

  Whoaa die zijn mooii!
  Ze staan je ook leuk, damn.
  Mijn top 3 is;
  1. Marbel black MB0411162690
  2. Warm-Up beige MB0091161251
  3. Warm-Up grey MB151000092811

  xYmke (ig; ymkev.x)

 8. Kerensa Baert

  Those warm-ups got me all warmed up for the summer! 🌞🌺
  Liked, Loved, Shared!

  Toffe collectie, prachtige look! Ik ben al meer dan een jaar fan van jullie blog, heer inspirerend en superhandige DIY’s! 😍

  Mijn top 3:
  – Warm-up Beige (MB0091161251)
  – Warm-up Beige (MB0094161272)
  – Warm-up Grey (MB151000092811)

  Hun schokabsorberende zool zou perfect zijn voor m’n zwakke enkels! Op Instagram heet ik kerensabaert.. Fingers crossed!

 9. Jolijn

  WAT EEN SUPER TOFFE SCHOENEN! Ik doe graag mee aan deze actie!
  Mijn instagram naam is : xxjolijn
  De warm-ups vind ik helemaal leuk! Mijn top 3:
  1. warm-up black
  2. warm-up grey
  3. warm-up beige

  Duimen maar!
  xx Jolijn

 10. Evelien

  Mijn top-3:

  – de beige warm-up
  – de zwarte Marti
  – de witte jogger

  Buiten categorie: Je geweldige roze jas!

  Mijn instagramaccount is: @devosevelien

  Succes iedereen!

 11. Anneleen

  Wauw wat een super leuke winactie! Ik doe dan ook heel graag mee! :)

  Mijn instagram – naam is: @anneleendebondt

  Mijn top 3 is de volgende:
  1. Beige warm up (omdat ie zo zomers en fleurig is!)
  2. Green jogger (omdat ik dat groen-blauw kleurtje helemaal geweldig vind)
  3. Zwarte warm up (omdat zwart gewoon altijd goed is ;-) )

 12. Jana

  Whoah wat een geweldige winactie dit! Ik zoek al eventjes naar mooie sneakers om te dragen naar mijn werk! Als ik het zo hoor, lopen deze heerlijk + ze zien er awesome uit <3
  Ik volg op instagram @janabeeckman en mijn top 3 is als volgt:

  1) WARM-UP black
  2) BOULEVARD black
  3) WARM-UP grey

  Blijkbaar vind ik vooral de warm-ups geweldig haha :D

  groetjes!

 13. Irene

  Superleuk en komt eigenlijk als geroepen! Ben al een tijdje op zoek naar fijne sneakers en deze zien er heel leuk uit!
  Mijn instagram: @irenevermeir
  Mijn favoriete paren:
  1) JOGGER Black
  2) WARM-UP Negro
  3) MALLA Blanco

Geef een antwoord