Outfit: the one with the white pants

Outfit: the one with the white pants

Outfit: the one with the white pants

Waar ik vroeger resoluut koos voor een simpele skinny jeans, puilt mijn kleerkast tegenwoordig uit van de high-waisted, flared, bootcut, mom, boyfriend, corduroy of you-name-it broeken. Ik ben klein & curvy en zag dat maar al te vaak als een reden om me te verstoppen achter m’n kledij, maar inmiddels houdt dat me niet meer tegen dingen te dragen waar ik blij van word. Zoals deze witte culotte jeans! Ik combineerde ‘m met mijn nieuwe juweeltjes van Mostert Juweliers en ging ermee voor de lens staan.

Nieuwe juweeltjes, zeg je? Yes! Ik mocht wat items uitzoeken in de webshop van Mostert Juweliers en besloot eens iets anders dan anders te kiezen. Normaal zou ik gaan voor klassieke gouden oorringen of een trendy horloge, maar ik wilde eens gek doen! In de shop hebben ze heel veel mooie zilveren oorringen dus ik koos er een aantal daarvan uit: grote hoepels (my fave!), chunky kleine ringetjes (doen het ook altijd goed) en ringetjes met maantjes aan (ik ben een sucker voor zonnetjes of maantjes – hence m’n tattoo). Ze zijn stuk voor stuk prachtig!

Ook mikte ik een horloge in m’n winkelmandje waar ik verliefd op was van moment 1: deze ‘Le Garçonne’ van Cluse. De naam alleen al! 😍 Lekker tijdloos.

Ik decoreerde m’n oren en arm dus meteen met al deze mooie nieuwe aanwinsten en trok m’n high waisted culotte (H&M) aan. Ik toon graag een streepje bloot wanneer ik een hoge broek draag – om wat taille te creëren – en dus combineerde ik ‘m met een cropped top van Zara. Deze is van een wat steviger materiaal en heeft een nonchalante afwerking, waardoor ik ‘m perfect vond passen bij de broek die onderin ook uitrafelt. Om, naast de juwelen, een classy touch aan de outfit te geven, koos ik fijne hoge hakken (Bershka, oude collectie) uit om eronder te dragen. Eenvoudig maar helemaal mijn ding!

Als het toch wat kouder zou zijn, kan je deze broek trouwens ook prima combineren met een wat warmere body of een cropped sweater. Ik denk dat Vans of zelfs Docs eronder trouwens ook heel leuk kunnen staan! Het is maar waar je zin in hebt (en hoe lang je op de schoenen moet rondlopen, want deze hakken… #killing 😅).

Heb jij zo’n high-waisted broek in je kast hangen? Wat vind je van de juweeltjes? En is de combinatie jouw ding? Let me know! XX