Outfitpost: 2 keer zonnig en zomers

Outfitpost: twee keer zonnig & zomers

Outfitpost: 2 keer zonnig en zomers

Zonnig weer vraagt om dito outfits! En oh, wat hou ik van de zomer als het op kleding aankomt (en op ongeveer alle andere vlakken, that is). Je hoeft niet teveel na te denken over hoe je het warm houdt, kan je tanned skin laten piepen en voor de meest fleurige prints kiezen. Mijn eigen zomerse garderobe gaat alle kanten op: van sporty shorts tot romantische maxi-jurken, voor elke mood heb ik wel een setje klaar. Ik toon vandaag twee van die uiteenlopende looks met één gemeenschappelijke factor, namelijk dat ze bij m’n zomerfavorieten horen! ☀️

Als De Bijenkorf ambassadrice bestel ik regelmatig spulletjes in de online shop en ik wil toch even aanhalen – dit werd me niet gevraagd, maar is 100% mijn eigen oprechte mening, as usual – wat voor een geweldige webshop dat is! Niet alleen is ‘ie vlot & overzichtelijk, ik ben vooral grote fan van de verzendsnelheid: mijn bestelling heb ik gewoonlijk de volgende dag in huis. Kijk, daar doe je een ongeduldige shopper like me nu echt een plezier mee. Veel webshops hebben echt extreme verzendtijden nu door Corona en, hoewel volledig begrijpelijk, dat houdt me best tegen er te shoppen. Bij De Bijenkorf heb ik nu juist vaker afgerekend! (Misschien tot spijt van mijn portemonnee, maar hey, je moet iets doen in lockdown 😇.) Dit wilde ik toch even zeggen want als het goed is, mag je dat ook benadrukken hè! 😄

Oké, over naar de orde van de dag: mijn twee zonnige, zomerse maar ook totaal andere outfits! Laten we starten met de sportiefste.

Retro sporty in Levis jeans

Voor deze outfit startte ik met een broek die helemaal hip is op dit moment: een Levis ribcage straight jeans, ik heb de short ankle uitvoering. Deze stevige jeans zit strak en hoog aan de buik en los aan de (onder)benen, wat ‘m een retro uitstraling geeft. Ik combineerde hem met een shirtje (H&M) in dé kleur van het moment – lila – dat ik geknoopt heb om de nadruk op m’n taille te leggen.

Outfitpost: 2 keer zonnig en zomers

Vroeger zou ik nooit voor zo’n type broek gekozen hebben, omdat mijn lichaamsbouw daar nu eenmaal niet perfect bij past. Intussen ben ik gestopt met daar om te geven en draag ik waar ik zin in heb, flatterend of niet! Ik heb m’n Levis opgerold aan de enkels zodat mijn sneakers (Vans Sk8-Hi) ook in the picture kwamen.

Outfitpost: 2 keer zonnig en zomers

Qua accessoires heb ik het bewust simpel gehouden voor deze look: grote zilveren hoops & een mannelijke horloge (Cluse) om de retro vibe compleet te maken. Voor de avond of frissere/regenachtige dagen zou ik hier nog een korte, lichte zomerjas bij dragen en dan is de outfit af!

Een fruitige zomerse look

When life gives you lemons… Verwerk ze dan in een zomerse look! Dit jaar meer dan ooit zijn lange, zwierige jurken helemaal in de mode en toevallig heb ik er nog heel wat van die soort in m’n kast hangen. Zo is een omajurk gecombineerd met sneakers is één van mijn go-to looks du jour, maar dit fleurig kleedje met citroenen (H&M) wordt ongetwijfeld ook een favoriet stuk.

Outfitpost: 2 keer zonnig en zomers

Ik vind het heerlijk om niet te lang te moeten nadenken over wat ik nu met wat moet combineren wanneer ik zo’n midi- of maxi-dress uitkies: leuke schoenen eronder (plat & sporty voor een casual look — ik koos voor mijn Nike Air Force 1’s, sandaaltjes voor beachy vibes of hakken als het wat meer mag zijn), zonnebril erbij en voor wanneer het wat frisser of later op de avond wordt zijn truien ideaal! Vooral dan de klassieke, los gebreide exemplaren met lange mouwen die je er snel overheen trekt en een beetje oprolt.

Outfitpost: 2 keer zonnig en zomers

Ik vond het leuk twee zomerse looks met jullie te delen vandaag! Nu ben ik natuurlijk ook wel heel benieuwd naar wat jij graag aantrekt op zonnige dagen. Let me know in de comments of op Instagram! XX

2 Comments

  1. Anna

    Wat een leuke outfits! Die jurk is echt fantastisch, helemaal mijn ding! Ik heb onlangs een maxi jurk besteld bij Zalando, als het goed is komt ‘ie deze week nog binnen. Kan echt niet wachten!

Geef een antwoord