Mijn Roaccutane vooruitgang na 5 maand

Over mij

Hi all! Ik ben Frauke en ik woon samen met mijn twee lieve poezen (Siberische katten) Rosie & Fleur in een leuk stadje in België.

Toen ik in 2014 in het geweldige Gent ging wonen, ontdekte ik mijn liefde voor inrichting en doe-het-zelven. Omdat ik ook nog eens graag babbel en mijn tips & tricks deel, was dat meteen ook de basis voor The Life Factory! Inmiddels zijn er vele dingen veranderd in m’n leven: ik verhuisde, twee poezen maakten hun intrede in huis en ik werk full time. Maar mijn passie voor oversharen, die is er nog steeds. En laat The Life Factory daar nu eens het perfecte plekje voor zijn!

Iets meer over mezelf

Frauke De Laender, 25 jaar en afgestudeerd communicatiemanager. Sinds juni 2017 werk ik, eerst als community manager en inmiddels als social media strateeg & creative coach, bij WAX Interactive: een Gents agency waar ik mijn passie voor marketing kwijt kan. In mijn vrije tijd hou ik ervan creatief bezig te zijn, af te spreken met vrienden en familie, te lezen, squashen of tennissen, reizen, Netflixen en uiteraard bloggen. Dat laatste doe ik al meer dan 10 jaar, want voor The Life Factory had ik jarenlang een beautyblog met de naam Makecupcake.

Je vindt mij op Instagram en Pinterest.

Meer weten? Lees zeker mijn persoonlijke updates of laat een reactie achter!