Tag: internet ABC

Internet ABC tag

Vandaag een keertje geen Snapshots Sunday, maar een tag die Arne en ik al een tijdje wouden invullen: de internet ABC tag! De bedoeling? Heel eenvoudig: noem alle websites op die jij tegenkomt wanneer je een bepaalde letter van het alfabet intikt in je adresbalk! We zijn er zelf al een paar keer in vermeld op andere blogs en dat voelde zo goed, onwijs lief! Onder het mom van share the love willen we natuurlijk ook graag onze lievelingsblogs met jullie delen :).

Internet ABC tag

A: annesolveig, alyssaa & a beautiful mess
Bij de A kom ik gelijk terecht op de blog van Anne, die ik zo gezellig vind om te lezen! Ze heeft ook een prachtige kamer waar ik maar al te graag veel foto’s van zie verschijnen. Alyssa’s blog staat vol met héle mooie foto’s, zoals die van haar reizen en uitstapjes. Nu wil ik ook naar Kopenhagen! Arne kwam uit bij A Beautiful Mess, een blog die ik zelf ook erg leuk vind. Zo inspirerend, geweldige DIY’s en toch wel een voorbeeld voor ons.

B: bydagmarvalerie, bloglovin & bricklink
De website van Dagmar lees ik altijd met een grote lach. Ze schrijft heel mooi en inspirerend en zet me aan om positiever in het leven te staan. Verder natuurlijk Bloglovin, waarmee ik al mijn favoriete blogs bijhoud. Psss, TLF heeft alweer bijna 500 volgers! Volg jij al? Arne kwam uit bij Bricklink, een geniale website met werkelijk alles van Lego. Het blijft toch leuk hè ;).

C: cocogold & chamilo
Zowel Arne en ik kwamen uit op Chamilo. Heel boeiend, om alles rond school te checken! Daarnaast hou ik ook heel erg van CocoGold, de blog van Nicole over low budget. Ik hou van budget (ik schreef er vroeger zelf ook over trouwens!) en vind alle posts op CocoGold onwijs inspirerend.

D: delaender
Een andere blog van mij! Die moet ik voor school bijhouden. ONWIJS interessant om te lezen! (Maar niet heus.)

E: ebay
Zowel Arne en ik kwamen terecht op deze awesome website. Voor alle goedkope, schattige, handige spulletjes!

F: fablouise & facebook
Laura Louise blogt over beauty en ik vind haar posts stuk voor stuk heerlijk om te lezen. Vlotte schrijfstil, prachtige lichte foto’s en de schattigste producten! Ik ben ook heel erg jaloers op haar hondje haha. We kwamen ook allebei uit bij Facebook … heeft geen uitleg nodig zeker?

G: gmail & google
Gmail gebruiken we om onze mail te checken en om onze kalender bij te houden, Google om van alles en nog wat op te zoeken!

H: homesick & hln
Ik hou van blogs met inspirerende woon-foto’s, en homesick is er zo een van! Prachtige interieurs. Hln is een website waar Arne en ik regelmatig op kijken, om toch een beetje op de hoogte zijn van wat er in de wereld gebeurt ;).

Internet ABC tag

I: ikea, i spy diy, i heart organizing & instagram
Ikea hoeft denk ik ook niet heel veel uitleg. I spy DIY heeft de meest prachtige DIY’s waar ik altijd bij wegkwijl en I Heart Organizing is planner-expert numero 1. Gewéldige blogs! Daarnaast komen Arne en ik ook uit bij Instagram, om leuke foto’s te kijken en up te loaden.

J: jenniefromtheblog
Ik volg Jennies blog enorm graag, haar stijl (en kamer!) is zo onwijs leuk. Ik vind werkelijk elke outfit die ze draagt prachtig!

K: kittehscupcakes & keepbusy
Kittehscupcakes is de blog van Larissa en Tara, twee zussen met een geweldig gevoel voor mode. Hele toffe blog, met ook leuke filmpjes en mooie foto’s! Arne kijkt heel vaak op Keepbusy, een website met allerlei grappige filmpjes om uren door te scrollen!

L: lifebyrosie, lnnk & lisanneleeft
Veel leuke blogs met de L! Lifebyrosie is Rosannes blog over allerlei vrolijke dingen! Leuke DIY’s, mindstyle posts en mijn favoriet: persoonlijke posts! Vooral die over haar droombruiloft <3. Lnnk staat voor Lonneke en ook deze blog is grote favoriet. Prachtige foto’s, leuke ideetjes en interieurposts en mooie printables! Daarnaast komen Arne & ik ook allebei uit bij Lisanneleeft, de persoonlijke blog van Lisanne. Hele toffe blog met life & mindstyle posts, erg fijn om te lezen! En natuurlijk zijn haar blogtips ook héél handig!

M: miss murphy & makecupcake
Miss Murphy is de blog van Alyssa, vol superleuke en snelle DIY’s! Alyssa maakt geweldige stoffen kunstwerkjes, zoals allerlei olifantjes waar ik verliefd op ben. Daarnaast gaf Arne ook makecupcake aan, for old times’ sake. Mijn blog tot een paar maanden geleden!

N: neckermann
Haha, hier zit een verklaring achter. Ik ben al een paar jaar niet meer op zonvakantie geweest en begin het nu, zeker met het koudere weer, ENORM te missen. Ik wil dus héél graag op vakantie met Arne en zoek nu al naar goedkope bestemmingen, zodat ik kan beginnen sparen! Jammer dat de bestemmingen waar ik heen wil echt veeel te duur zijn.

O: & other stories
Een merk waar ik héél erg verliefd op ben. Vooral de tassen en schoenen spreken me erg aan, en ik check dan ook heel regelmatig of er geen leuk exemplaar in de sale is!

P: pinterest
Zowel Arne en ik spenderen graag úren op deze inspirerende website. Eten, DIY, interieur, quotes en noem maar op: Pinterest is awesome!

R: railtime
Arne kwam uit op de website van de NMBS om routes en tijden te checken. En te zien waar er nu wéér vertraging is ;).

Internet ABC tag

S: style-remains & statcounter
Style-Remains is Laura’s persoonlijke blog over mode. Ik volg ‘m al érg lang en ben er nog steeds fan van. En dankzij haar wil ik ook een keertje naar Helsinki, haha! Arne en ik checken de stats van onze blog via Statcounter, dus die website staat ook hoog in onze adresbalk. En hey, superleuk om te zien dat jullie met steeds meer zijn … THANKS!

T: twitter, taylorswift, thebeautydepartment & the life factory
Twitter gebruik ik nog steeds graag om korte random boodschappen op neer te zetten en de tumblr van Taylor Swift check ik vooral sinds haar nieuwe album 1989 uitkwam, ik hoop zó dat ze naar België komt met een world tour! Daarnaast is ook The Beauty Department een erg mooie blog, met vooral geweldige foto’s. En natuurlijk mogen we ook even onze eigen blog en trots vermelden!

V: vtwonen & vier
Ik lees het magazine Vtwonen heel graag en check dan ook af en toe de website. Staan erg toffe posts op! Arne kwam uit bij Vier, om afleveringen van toffe programma’s (de slimste mens!) terug te kijken.

W: woordjesleren & woonblog
Haha, hoe saai: woordjesleren! Om mijn Franse vocabulaire vanbuiten te leren! Arne kwam uit bij Woonblog, een Belgische blog met alles over interieur en wonen. Heerlijk ter inspiratie!

Y: youniqueblog & youtube
Ik vind de Femkes blog echt súperleuk! Ze schrijft zo tof en maakt ook altijd de meest geweldige dingen mee! Youtube is de website waar Arne bij uitkwam, om lekker filmpjes te kijken!

Z: zara & zolea
Ik kijk heel graag op de website van Zara, ook vooral om te checken of er mooie tassen in de sale zijn haha. Zolea is de blog van Zoë, over groene beauty. Ik vind het knap dat ze zo bezig is met natuurlijke cosmetica én de DIY’s op haar blog zijn ook erg leuk!

Kenden jullie deze blogs al? If no: check them out! Ze zijn allemaal heel erg de moeite ;)! Wij taggen niemand concreet, maar voel je vrij om deze tag in te vullen! Bedankt voor het lezen & have a nice Sunday! xoxo

14 Comments

Geef een antwoord