Enquête The Life Factory februari 2015

The Life Factory enquête (+ winactie!)

Enquête The Life Factory februari 2015

Een van onze gemeenschappelijke goede voornemens voor 2015, was om veel werk te steken in onze blog en er volop op te focussen. We vinden het bloggen énorm leuk en genieten ervan om jullie steeds weer te voorzien van een nieuwe portie leesvoer. Creatief bezig zijn is onze passie en The Life Factory onze droomhobby. Maar, dat wij genieten, betekent nog niet per se dat júllie dat doen. Dus: we waren ongelooflijk benieuwd naar wat jullie van onze blog vinden en waar we nog aan kunnen werken. Vandaar dat we een enquête in elkaar hebben gezet om jullie input te ontvangen!

Deelnemen aan de enquête!

We zouden het héél fijn vinden mocht je onze enquête invullen. Deze duurt absoluut niet lang (enkele minuten) maar helpt ons wel enorm vooruit! Alle feedback is welkom, dus voel je vrij om ellenlange teksten te typen met werkpunten of tips. Daar leren we zoveel uit! Deel deze enquête ook gerust met andere mensen waarvan je weet dat ze onze blog volgen, zodat we een zo representatief mogelijk resultaat kunnen bekomen en echt iets opsteken uit de resultaten! Deze enquête loopt tot en met 1 maart, daarna duiken we tussen jullie antwoorden en hopen we onze blog – waar mogelijk – naar jullie wensen aan te kunnen passen :).

Enquête The Life Factory februari 2015

Om jullie extra te stimuleren deel te nemen aan de enquête, hebben we er een winactie aan gekoppeld. Wat je kan winnen? Een héél interessant boek, namelijk het Blog Boek van Kelly Deriemaeker (ter waarde van €25,-). Hierover komt in de toekomst zeker nog een artikel online, maar we kunnen alvast verklappen dat het een heel nuttig boek is voor iedereen die nog maar een beetje geïnteresseerd is in bloggen.

Enquête The Life Factory februari 2015 Enquête The Life Factory februari 2015

Of je nu een blog hebt, wilt beginnen of er gewoon meer over te weten komen: door middel van interessante uitleg, leuke lijstjes en feedback van bekende bloggers leer je héél veel bij. Wij hebben het boek intussen alweer een hele poos geleden gekocht en er sindsdien al vele uren in gelezen of rondgebladerd ter inspiratie! Om deel te nemen aan de winactie, hoef je gewoon onderin de enquête je e-mailadres op te geven. Enkel Nederlandse of Belgische inwoners kunnen deelnemen!

Deelnemen aan de enquête!

In ieder geval al héél erg bedankt om ons vooruit te helpen! Jullie zijn de beste :)! X

14 Comments

Geef een antwoord