The Life Factory op MNM en in Weekend Knack!

Processed with VSCO with hb2 preset

Naast met immokantoren, papierwerk en huizenkoorts kwamen we de afgelopen tijd ook best veel in contact met de media! Twee highlights: ons bezoekje aan MNM bij Planeet De Cock en een eervolle vermelding in Weekend Knack!

Als bloggers vinden wij het heel bijzonder en apart om in andere dan digitale media vermeld te worden. Vooral tijdschriften en/of kranten worden vaak verweten (overigens is dat in onze ervaring niet terecht) het niet zo voor bloggers te hebben, dus dan is het een extra leuk gevoel als je erin wordt genoemd. En op een bekende radiozender je zegje mogen doen tijdens prime time, dat is al helemaal geweldig!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Weekend Knack

Journalist Filip Huysegems schreef een geweldig stuk over ‘het tijdperk van de doe-het-zelver’ en daarvoor belde hij me een tijdje geleden op. De antwoorden op zijn vragen en meer vind je in het lekker uitgebreide stuk over ‘de nobele kunst van het zelfdoen’. Een hele eer om als ‘bron’ gebruikt te worden en je website in een toch wel heel fijn blad te zien staan! Als je je naar de winkel rept, kan je het nog lezen, want het is de Weekend Knack die afgelopen woensdag verscheen :-). Of check het interessante artikel hier online!

MNM

Mijn vader zat op dinsdag 20 september rond iets voor zes volledig klaar om ‘mijn grote radiodebuut’ (haha) te filmen. En hoewel je duidelijk kan zien dat ik wat onwennig was (zeker in het begin), vind ik het toch best cool om te zeggen dat ik bij Tom De Cock ben langsgegaan om wat uitleg te geven over mijn grootste passie en hobby! Supergrappig en leuk ook om zoveel reacties van bekenden én jullie te krijgen die blijkbaar geluisterd hadden. Voor wie het miste, hieronder alsnog het fragment! (Don’t mind the awkwardness please, first timer hiero)

En — heb jij ons nog ergens gespot? ;-) xo

7 Comments

Geef een antwoord