Van rommelkamer naar nette werkplek

Van rommelkamer naar nette werkplek

Van rommelkamer naar nette werkplek

Weet je nog dat ik beelden deelde van mijn kamer aka werkplek? Die had ik helemaal opgeruimd na het lezen van het Marie Kondo boek (aanrader!). Alleen was ik duidelijk niet grondig genoeg geweest, want na een intensieve examen- en BAP-periode zag mijn werkplek er eerder als een stort uit. Daar bracht ik verandering in, en ik toon jullie graag het opgeruimde resultaat!

Van rommelkamer naar nette werkplek Van rommelkamer naar nette werkplek

Wanneer je binnenkomt, kijk je recht op bovenstaand stukje van m’n kamer. De blauwe lockerkast staat er al sinds we er wonen en vind ik nog steeds leuk – al ben ik de kleur inmiddels wel echt zat. Ernaast stond altijd een wit wandrek van Blokker, maar dat gebruiken we sinds kort voor onze schoenen. Sindsdien heb ik er een houten IKEA rek gezet en dat bevalt heel goed! Het mag misschien eens een likje verf gebruiken, alles past er wel prima in/op.

Van rommelkamer naar nette werkplek

Helemaal bovenaan staan een paar boeken uitgestald. Ik lees tegenwoordig bijna alleen nog maar Ebooks dus die collectie breidt zich verder niet echt uit. Ken jij de Pasen DIY linksboven trouwens nog?

Van rommelkamer naar nette werkplek Van rommelkamer naar nette werkplek

Mijn make-uptafel blijft al vrij lange tijd ongewijzigd. Ik ben er nog steeds heel blij mee en al m’n make-upjes passen nog steeds prima in het IKEA kastje en de houdertjes ernaast. Wel heb ik nu de mooie schaaltjes van klei die we zelf maakten erbij gezet. Staat zo leuk!

Van rommelkamer naar nette werkplek

Mijn bureau heb ik lekker rustig proberen te houden. Een paar opbergdingetjes, maar verder niet te veel details. En ja, die iMac is er nieuw ;-).

Van rommelkamer naar nette werkplek

Naast m’n bureau zie je m’n spiegel en één paar schoenen. Dat vermeld ik even expliciet, omdat het er niet meer mogen worden ;-). Als er een ander paar komt te staan, moet dit paar weer in de kast waar het hoort. #geenrommelmeer

Van rommelkamer naar nette werkplek

Boven m’n bureau hangt een klein plankje met daarop wat kleine decoratie.

Van rommelkamer naar nette werkplek

En op m’n bureau zelf bewaar ik balpennen, stiften, accessoires, paperclips en allerlei verf.

Van rommelkamer naar nette werkplek

Samen met notitieblokjes en memoblaadjes! De DIY voor het prikbordhuisje vind je trouwens hier.

Van rommelkamer naar nette werkplek Van rommelkamer naar nette werkplek

En hierboven zie je de leukste hoek op m’n werkkamer: de grote Expedit vol knutselspullen en het wandrek met nog meer van die items.

Van rommelkamer naar nette werkplek Van rommelkamer naar nette werkplek

Ik bewaar sinds kort trouwens ook m’n juwelen aan dat wandrek, wat jullie in dit artikel konden lezen. Dat geeft een lekker kleurrijke en vrolijke twist aan m’n muur én is ook hartstikke praktisch. Nu m’n kamer weer helemaal netjes is, kan ik me er weer lekker installeren om geïnspireerd aan de slag te gaan. Ik werkte nu namelijk altijd in de zetel of aan de keukentafel bij gebrek aan een mooie werkplek, en dat is niet heel goed voor de concentratie. Maar dat probleem is nu van de baan! Wat vind jij van m’n werkplek/kamer?

9 Comments

  1. Elisa

    Wat staat het mooi zo opgeruimd! Hopelijk blijft het deze keer wat langer netjes, daar heb ik zelf ook altijd moeite mee haha. Ik vind dat hoekje met die washitape en het schapenvachtkrukje zo leuk :D

Geef een antwoord