IKEA nieuwigheden april

Véél leuke IKEA nieuwigheden vanaf april

IKEA nieuwigheden april

IKEA verveelt nooit! Heel regelmatig krijgen wij de mooiste persberichten in onze digitale brievenbus en kwijlen we weg bij de prachtige foto’s vol items die we maar al te graag zouden willen. Omdat we jullie al dat leuks niet graag onthouden, hebben we deze post vol geweldige nieuwigheden – uit 3 verschillende collecties – bij elkaar gezet. Dit is slechts een greep uit het aanbod (dat met de dag gigantisch lijkt toe te nemen!), maar de beelden geven wel een goede indruk van alle nieuwe producten.

Nieuwe 365+ collectie (vanaf april 2015)

Vanaf april 2015 is er een nieuwe 365+ collectie in de rekken te vinden, dit is de collectie met heel eenvoudig en betaalbaar eet- en kookgerei. De collectie is al sinds 1997 heel populair maar omdat eetgewoonten veranderen, heeft ze een upgrade gekregen. Mensen eten niet meer op een vaste plek en een vast uur, waardoor de collectie vol serviesgoed, serveerschalen, pannen en messen aangepast is aan hoe – en vooral waar – men vandaag de dag eet. Elk stuk van de collectie moest zo mogelijk ook voor alles kunnen dienen: om te koken, te eten en op te dienen. Wij vinden de items in ieder geval heel stijlvol en praktisch ogen!

Nieuwe IKEA 365+ collectie

schalen €1,99 – €4,99 • glaasjes €2,99 voor 6

Nieuwe IKEA 365+ collectie

bord €1,50 • glazen €1,99 – €3,99 voor 6 • tas €2,50 • onderzetter €1,25 voor 2

Nieuwe IKEA 365+ collectie

kan met deksel €6,99 • tafellaken €16,99 – €19,99 • wijnglas €1,25

Nieuwe IKEA 365+ collectie

bord €2,50 • schaal €1,99 • bord (kleiner) €1,99 en €1,50 • glas €2,99 voor 6 • karaf €4,99

Nieuwe IKEA 365+ collectie

platte schaal €5,99 • glas €2,99 – €4,99 voor 6

Nieuwe IKEA 365+ collectie

kom €1,50 – €4,99 • bord €1,50 – €2,50

Nieuwe IKEA 365+ collectie

groentemes €14,99 • koksmes €14,99

Nieuwe IKEA 365+ collectie

kommen en pannen €14,99 – €24,95

Draadloos opladen (vanaf 15 april 2015)

Hiermee haalde IKEA het nieuws en dat begrijpen wij maar best! IKEA introduceerde namelijk oplaadplaten waarmee je je smartphone draadloos kan opladen. De platen zijn heel eenvoudig vormgegeven: sober en voorzien van een kruisje, zodat je weet waar je je gsm moet plaatsen om ‘m op te laden. Daarnaast heeft IKEA ook kant-en-klaar oplaadbare meubels voorzien én een kit waarmee je eigen meubels om kan toveren tot draadloze oplaadpunten. Meer zelfs: er werd een oplaadplaat voorzien die exáct past in de snoeropening van sommige bureaus, waardoor iemand met 2 linkerhanden ook kan genieten van deze luxe. Voor smartphones die niet ondersteund worden, werden er hoesjes ontworpen. Héél vet!

IKEA draadloos opladen

SELJE nachttafeltje met oplader (inclusief USB-poort) €49,99

IKEA draadloos opladen

NORDMÄRKE enkele oplaadplaat €34,99 (1 USB-opening) • NORDMÄRKE driedubbele oplaadplaat €64,90 (1 USB-opening) • ROMMA laadstation met deksel €6,99 (te combineren met driedubbele oplaadplaat)

IKEA draadloos opladen IKEA draadloos opladen

Nieuwigheden vanaf april 2015

Om te eindigen heeft IKEA een aantal mooie nieuwe items geïntroduceerd op vlak van slaapkamers, opbergen, papierwaren, kasten en tuininrichting. Onze favoriete nieuwigheden zie je hieronder. Vooral de kistjes vinden we werkelijk geweldig, je kan erop rekenen dat we daar in de toekomst mee aan de slag gaan (hint hint: tijdschriftenkrat!). Ook de toilettafel is prachtig!

IKEA nieuwigheden april

TYSSEDAL bedframe €279

IKEA nieuwigheden april

KÄRESTA papiercollectie €0,99 – €14,99

IKEA nieuwigheden april

BRIMNES toilettafel €69,90

IKEA nieuwigheden april

TYSSEDAL kleerkast €299

IKEA nieuwigheden april

FJÄLLA opbergdozen €3,50 – €5,99

IKEA nieuwigheden april

HINDÖ lage kast €39 • HINDÖ hoge kast €99,90

IKEA nieuwigheden april

KÄRESTA papiercollectie €0,99 – €14,99

IKEA nieuwigheden april

KNAGGLIG kistjes €5,99 – €9,99

IKEA nieuwigheden april

MÖCKELBY tafel €599

Zo, wat ons betreft hebben jullie wel genoeg moois gezien om de wishlist flink te spijzen. Die van ons overigens ook, want er zijn weer allerlei items die we stiekem heel graag willen (of niet zo stiekem, haha) maar absoluut niet nodig hebben … dus daar moeten we nog even een reden voor verzinnen ;). Wat vinden jullie van de nieuwe IKEA items?

25 Comments

 1. Anne

  Wauw, die laatste tafel <3! Ik ben ook wel een beetje fan van het nachtkastje waarbij je je telefoon kunt opladen, maar eigenlijk wil ik ook langzaamaan mijn telefoon uit mijn slaapkamer gaan bannen omdat ik niet echt geloof dat het per se heel gezond is om al die apparaten zo dicht bij je hoofd te hebben ;).

  1. Frauke + Arne

   Mooi he! En ja, dat snap ik. Heb er ook al over gedacht, maar mijn telefoon is echt de enige wekker die ik betrouw, dus voorlopig gaat het niet gebeuren haha. X

 2. chucky1012

  Zo mooi en goed betaalbaar!
  Ik hou van die winkel.
  Shop er regelmatig.
  Natuurlijk sla ik het niet over zonder er iets te eten.
  Ik neem aan dat de oplaadpunten voor alle smarthphones zijn.

  Mooie dag Xoxo

 3. Anneleen

  Wauw wat een fijne inspiratie! Heel mooie spulletjes allemaal! Nu wil ik heel graag naar de Ikea binnenkort en spulletjes voor mijn uitzet gaan kopen en verzamelen ;) dat is een goede reden om vanalles te kopen, toch?! :D

 4. Marisse

  Dit gaat pijn doen aan m’n portemonnee… Ik ga van de zomer samenwonen en die tafel…wow. M’n wensenlijst is zojuist verdubbeld, nu nog kijken of m’n spaarrekening dat aankan. ;)

 5. Shifra

  Ik ben zó weg van de nieuwe collectie! Ik ga deze week de Knagglig kistjes halen, ze zijn eeeeindelijk ook in Utrecht!:) En in augustus komen er hele mooie waterflessen, waar ik ook echt niet op kan
  wachten.

 6. Valerie

  Oh die grote tafel! Ik ben al enkele jaren op zoek naar een mooie grote tafel voor 6 à 8 personen. Maar bij de Ikea heb je dan altijd de naad in het midden om ze uit te trekken, en ik heb daar een hekel aan.
  Deze lijkt me daarentegen wel in één stuk én mijn ding :-) Alleen is ie wel een stuk duurder…

 7. Ilham

  Ik vind het geweldig dat IKEA, ondanks het feit dat het zo’n gigading is en wordt beschouwd als budget, me toch altijd weet te lokken met hun productfoto’s. Er wordt duidelijk nagedacht over elke klein detail. Ook hun showrooms zijn geweldig goed vormgegeven.

 8. Saar

  Dat ziet er weer ongelofelijk leuk uit daar bij Ikea. Ik ga de eerste maanden maar niet langs gaan. Mijn huis is namelijk nog helemaal niet af om nu al te gaan interieurshoppen. En ik zou het allemaal niet kunnen weerstaan!

Geef een antwoord