Blog Planner Kit By The Life Factory

What if …

Blog Planner Kit By The Life Factory

Hi all! Even een korte update tussendoor. Zoals jullie wel weten hebben wij bijna een jaar geleden de Blog Planner Kit by The Life Factory uitgegeven, een eBook dat je kan kopen om alles rondom je blog te organiseren. We hebben er veel werk ingestopt én gelukkig ook veel positieve respons over mogen ontvangen! De Blog Planner Kit loopt lekker en we zijn er ook wel heel trots op.

Maar veel mensen gaven als puntje van feedback dat ‘t misschien handiger zijn mocht het al een ‘kant en klaar boek’ zijn, zodat je niet zelf zo’n 300 pagina’s moet printen. En aangezien wij graag inspelen op jullie wensen, zijn we nu aan het nadenken over een opvolger van de Blog Planner Kit: een blogplanning BOEK! Jawel! We zijn stiekem zelfs al een tijdje bezig met het ontwerpen ervan en binnenkort zou het boek ter perse gaan. WOAH! Alleen hadden we graag eerst even jullie input gehad erover. Zo kost het bijzonder veel om boeken in een kleine oplage te laten drukken, dus willen we graag weten of jullie het boek zouden kopen en hoeveel jullie er bijvoorbeeld aan zouden spenderen.

Dus, als jullie allemaal zo vriendelijk zouden willen zijn om dit korte vragenlijstje in te vullen, dan zouden jullie ons een héél pak vooruit helpen! Zo kunnen we ook te weten komen of er überhaupt interesse is in zo’n boek, en waar we allemaal rekening mee moeten houden. Maareh, jullie wel aan jullie woord houden hé ;-) Alvast héél erg bedankt en wie weet lezen jullie binnenkort het vervolg op deze blogpost! X

6 Comments

 1. chucky1012

  Wauw, zo leuk!
  Ik herinner me inderdaad de uitgeprinte planner van jullie nog goed.
  Het boek zou ik zeker gaan kopen.
  Had net de vragenlijst ingevuld ;-)

  Good luck en laat me weten als het te koop is…… Xoxo

 2. Sylvia

  Leuk idee, maar wow, 9 euro aan verzendkosten.. Het hangt ervan af hoeveel het boek dan nog kost, maar ik vind dat wel echt een hoog bedrag. Vragenlijst in ieder geval ingevuld, succes :)

Geef een antwoord