Altijd verse bloemen thuis met Bloomon!

Win: 3 Bloomon giftboxen t.w.v. €40,95!

Altijd verse bloemen thuis met Bloomon!

Jullie weten vast wel dat wij heel enthousiast over het concept Bloomon zijn. Sinds kort bezorgt Bloomon in België, namelijk in Gent, Mechelen, Brussel en Antwerpen. Dat wil zeggen dat meer en meer mensen kunnen genieten van een heerlijke bos verse bloemen in huis!

Wij zijn ontzettend dankbaar voor al jullie lieve reacties, bezoekjes, mailtjes en meer en wilden jullie daarom graag nog eens in de bloemetjes zetten. Heel letterlijk dan, want we mogen 3 keer een giftbox van Bloomon weggeven! Deze giftboxen bestaan uit één medium bezorging + vaas (zoals op de foto hierboven!), ter waarde van €40,95.

Om mee te doen hoef je enkel en alleen een reactie (met geldig e-mailadres) achter te laten, met daarin wat jouw favoriete bloem is. Houd er rekening mee dat Bloomon niet overal in België levert, je moet dus een bezorgadres in Nederland of Gent, Mechelen, Brussel of Antwerpen hebben! Succes! xo

50 Comments

 1. Paulien

  Oh, wat leuk! Deze zou m’n kamer zo mooi opfleuren! Er zijn superveel bloemen die ik mooi vind, dus dat is moeilijk kiezen. Qua geur kies ik voor fresia’s, daar kan ik echt aan blijven snuffelen, haha. Ook ranonkels vind ik echt prachtig. Fingers crossed dat ik een van deze schoonheden win! X

 2. Anne-Sophie

  Wat leuk! Ik vind bijna alle bloemen leuk, zo lang ze maar niet meteen verwelkt zijn, maar (pioen)rozen blijven toch wel favoriet :) zeker in de winter kunnen ze een kamer zoveel meer kleur en frisheid geven!

 3. Laura

  Tof, die boeketten zijn echt heel mooi en natuurlijk, een goed initiatief om zo’n service te starten! Mijn favoriete bloem is de helleborus, klein maar speciaal!

 4. Claire

  Oeh, hier doe ik zeer graag aan mee! Mijn favoriete bloemen zijn eigenlijk meiklokjes (die geur), maar als ik een boeketbloem moet kiezen, dan tulpen of ranonkels :-)
  Fingers crossed!

 5. marion

  Wat een leuke winactie, mijn favoriete bloemen zijn tulpen. Maar ik denk dat ik dit keer mee doe voor mijn moeder. Ze moet altijd pakketjes voor ons ontvangen maar krijgt zelf nooit een eigen pakketje. Lijkt me heel leuk om haar hier mee te verassen. Ze houd van alle soorten bloemen als het maar kleurrijk is!

 6. Ilsiee prins

  Ik had er al eens over gehoord en gezien, mijn nicht uit griekenland had mijn oma laatst zulke bloemen gestuurd, echt een superleuk idee! En ze bleven ook behoorlijk lang goed en mooi…. Ik doe graag mee, woon net sinds een maandje op mezelf en een vers bos bloemen zal zeker leuk zijn.. Mijn favoriete bloem? Dat blijft toch een roosje, zowel een rode als iets met roze vind ik erg mooi!
  Groetjes ilsiee

 7. Elisse

  Oooh wat leuk! Ik vind het concept echt geweldig, en de boeketten van Bloomon zijn vaak ook echt prachtig. Mijn lievelingsbloemen zijn zonnebloemen, maar vergeet-me-nietjes vind ik ook geweldig (alleen al voor de naam…) :)

 8. Justine Q

  Whee, superleuk :)! Ik hou van bloemen en dan vooral van blauwe ‘bosliefjes’ :). Zelf woon ik niet in deze steden, maar ik ken wel mensen die ik er mee zou kunnen verrassen!

 9. Sylvia

  Ohh, ik doe graag mee! Ik heb meestal alleen kleine bosjes goedkope bloemen van de plaatselijke supermarkt in huis (studentenbudget hè.. ;)), dus het zou echt super zijn om eens echte mooie boeketten in huis te hebben! Mijn favoriete bloemen zijn gele tulpen, die maken je hele kamer vrolijker :)

 10. Sophie

  Wauw wat superleuk! Ik heb twee favorieten, de pioenroos, omdat ze ik ze ontzettend mooi en stijlvond vind (en ze me stiekem doen denken aan Chuck & Blair uit Gossip Girl) en de zonnebloem, omdat geel mijn favoriete kleur is en zonnebloemen me altijd vrolijk maken!

 11. jana

  Wat een fijne winactie! Het zou een superleuke verrassing zijn om zo’n prachtig boeket te ontvangen… Mijn lievelingsbloemen zijn klaprozen en witte tulpen.

 12. imke

  Wauw wat een mooie bos, ik hou zelf niet van die symmetrische boeketten met gevouwen bladeren er om heen. Zo´n wilde bos daarentegen, super mooi! Mijn favoriete bloemen zijn lelies, daar wordt ik altijd gelukkig van!

 13. Jolijn

  Superleuke actie! Ik doe graag mee (:
  Ik vind eigenlijk alle bloemen prachtig, de geur van lelies vind ik bijvoorbeeld heerlijk maar witte tulpen zijn toch echt m’n favoriete bloemen.
  Liefs, Jolijn

 14. Maaike

  Oooh leuke actie, mooie boeketten heeft bloomon altijd! Mijn lievelingsboek kiezen…zo lastig! Ben dol op anjers, lelies en fresias. Maar ik kies voor zonnebloemen en pioenrozen want die doen mij aan mijn moeder denken en die leeft niet meer. Dus ik denk graag aan haar :)

 15. Jet

  Wat een leuke weggeef actie!

  Ik hou heel erg van tulpen, gerbera’s, zonnebloemen en nog veel meer.

  Ik hou van heel veel bloemen, het staat zo gezellig en sfeervol in huis!

 16. Evelien

  Wat leuk! Bloemen fleuren je huis echt op en zorgen instant voor een glimlach op mijn gezicht! De simpele eenvoud van tulpen kan me zeker bekoren maar ook de warme gloed van zonnebloemen maakt mijn dag compleet!

 17. Eva

  Wat een gave win actie, ik doe heel graag mee. Alle bloemen vind ik mooi, maar gipskruid, pioenrozen en tulpen zijn wel favoriet. Bloomon maakt van ieder boeket een feestje voor in huis.

 18. Sofie

  Ontzettend leuke winactie! Ik doe ook graag mee! Ben dol op planten en bloemen in huis! Ik hou heel veel van zonnebloemen, gerbera’s en roze rozen.

 19. An-Sofie

  Ik houd van mooie groene planten zoals de chinese geldplant en ik heb steeds twee witte rozen thuis staan. Maar ik kan er ontzettend van genieten om af en toe het huis nog extra op te fleuren met een bos pioenrozen, mijn favoriete bloemen!

 20. Lieke

  Wat een leuke actie! Ik kende Bloomon nog helemaal niet, maar wat een goed idee! Mijn favoriete bloemen zijn lelies, in alle soorten en maten. En artisjokken vind ik ook heel mooi, om die in een vaas te zetten met bijvoorbeeld eucalyptus.

 21. Kint Charline

  Super actie, wij kunnen alvast niet meer zonder bloemen in ons huisje sinds we nu een halfjaartje alleen wonen :)
  Het is moeilijk om dé favoriete bloem te kiezen, gezien ik wel altijd afwissel en nieuwe dingen probeer!
  Daarom dat Bloomon net zo leuk is om telkens je te laten verrassen met nieuwe soorten bloemen en je er meteen de uitleg bij krijgt.

  Als ik dan toch één soort bloemetje moet kiezen om mee te kunnen doen aan deze wedstrijd dat kies ik voor het pioenroosje!

  Nog heel veel succes met de blog!

  altijd inspirerend!

Geef een antwoord