WIN: HP Envy 5640 printer

Win: HP Envy 5640 printer

WIN: HP Envy 5640 printer

Zoals we deze ochtend al vermeldden in onze DIY du jour – een canvastas bloggerproof maken! – zijn we een samenwerking met HP aangegaan omtrent de nieuwe HP Envy 5640 printer. Een hele aangename en chique printer voor thuisgebruik die jullie hier kunnen winnen!

IPH technologie

WIN: HP Envy 5640 printer

De HP Envy 5640 is een echte printer voor thuisgebruik. Waarom? Omdat de IPH printtechnologie erin is verwerkt. Dat staat voor ‘Integrated Print Head’, wat betekent dat de printkop in de catridge is ingebouwd. Hierdoor hebben de printers zelf geen vaste printkop en maar twee catridges, een zwarte en een 3-in-1.

WIN: HP Envy 5640 printer WIN: HP Envy 5640 printer

Hier zie je die catridges. Het voordeel hiervan is dat er minder ingrepen nodig zijn bij onderhoud en vooral dat de vervangingskost van inkt een pakje lager ligt! De andere mogelijkheid qua printtechnologie is namelijk dat er 4 verschillende catridges zijn, wat logischerwijze veel duurder en eerder voor intensiever/professioneel gebruik past.

IPH richt zich op thuisgebruikers die gemiddeld 70 pagina’s per maand printen. Opdat je printer goed zou werken (mooie kleuren geven e.d.) moet je ‘m namelijk regelmatig gebruiken omdat tijdens het afdrukken de printkop wordt onderhouden. Omdat je bij deze technologie de printkop mee vervangt als je nieuwe catridges in het toestel steekt, heb je dus ook die constante printkwaliteit zonder dat je ‘m heel intensief moet gebruiken.

Printen met de HP Envy 5640

WIN: HP Envy 5640 printer WIN: HP Envy 5640 printer

De printer is een stijlvolle aanwinst op je bureau. Matzwart, mooie vorm en een goed werkend touchscreen scherm. Je kan er A4 papieren mee afdrukken, maar ook fotootjes op fotopapier van bvb. 11 x 15cm. Een dik pluspunt (vinden wij): de printer kan afdrukken tot tegen de rand. Superhandig voor mooie foto’s!

Je kan ‘m vanop het netwerk besturen, dat wil zeggen dat je niet alleen via je pc kan afdrukken, maar bijvoorbeeld ook via een handige app op je smartphone of tablet. Met die app kan je bijvoorbeeld ook een foto maken van een document dat je wil scannen, waarna er een PDF van wordt gemaakt en die kan je vervolgens rechtstreeks afprinten. Superhandig als je bijvoorbeeld bezig bent met je administratie!

WIN: HP Envy 5640 printer

De printer bevat overigens ook gewoon een scanner, waarmee je bestanden kan inladen of kopiëren.

WIN!

WIN: HP Envy 5640 printer

Niet alleen zijn wij heel blij met onze nieuwe printer (die supermooie kleuren geeft trouwens, heel handig voor foto’s!), we mogen ook iemand onder jullie tevreden maken met zo’n leuke HP Envy 5640! Hieronder kan je deelnemen. De winactie loopt twee weken, dus tot en met 4 september. Bij deelname ga je akkoord met onze disclaimer.

Win: HP Envy 5640

Doe jij mee?

78 Comments

 1. Marjoke

  Leuke actie! Onze printer werkt al lange tijd niet naar behoren; hij laat overal een paarse goed achter. Daarom kan ik geen plaatjes meer printen, iets wat ik vaak mis.
  We zijn aan het zoeken naar een nieuwe printer, maar ik denk dat ik het zoeken stop totdat deze actie voorbij is.

 2. Linda

  Oh wat leuk en handig! Klinkt als een hele goede printer! Ik heb op mijn studentenkamer geen printer en laat dat nu net de plek zijn waar ik komende tijd veel zal zijn om aan mijn master thesis te werken, dus een printer zou daarvoor heeeel handig zijn!

 3. Rebecca

  Leuk, ik doe mee! Ik ben gisteren tot de vaststelling gekomen dat mijn printer de linkerkant van een blad papier niet meer print,niet ideaal…
  Leuke diy, ik heb zo’n tassen al gezien bij Ava papierwaren.

 4. Miron

  Jaaaa! Wat een tof ding! Ik ben net verhuisd en heb nog geen printer, dus dat zou helemaal goed uitkomen. Heel gaaf dat hij ook aflopend kan printen, weg met die witte randjes!

 5. Astrid

  Wauw! Haha onze printer begint mankementen te krijgen, dus deze zou wel heel mooi op tijd komen :p En de bluetooth is geweldig, moet ik niet meer telkens met een usb naar beneden lopen om iets af te printen :p

 6. Jolien

  Oh wat een heerlijke winactie! Ik ga binnenkort samenwonen en we hebben nog een printer nodig, dus dit zou heel goed uitkomen. Ik ga alvast heel erg voor mezelf duimen, haha. :D Ik heb ook alle extra’s gedaan trouwens.

 7. Tjitske

  Wat gaaf! Ik zat juist van de week te twijfelen of ik deze printer zou kopen, maar de prijs hield me tegen. Maar nu ik het huis uit ga, heb ik er toch echt 1 nodig. Het lijkt me geweldig om deze printer te winnen omdat ie veel functies heeft en er ook nog eens super mooi uitziet!

 8. Anna

  Coole winactie! Printers zijn natuurlijk altijd handig om te hebben. Momenteel heb ik er geen in mijn studentenkamer en dat is echt een gemis. Alles moet ik printen op de universiteit en wanneer ik straks afgestudeerd ben, kan dat natuurlijk niet langer. Ik doe dus zeker mee! :)

 9. Sandra(hpw)

  Wat een GE-WEL-DIGE prijs!
  Zo’n prachtig apparaat zou, bij mij, ontzettend goed van pas komen!
  Als ik op mezelf ga wonen horen daar natuurlijk ook computerspulletjes, zoals een printer dus, bij. Of anders komt ‘ie wel heel erg goed van pas bij vriendlief thuis! Grote uitgaven kunnen momenteel niet gedaan worden :( dus dit komt echt op een fantastisch moment.

 10. Ilsiee prins

  wauw, dat zal superhandig zijn! Ik ga volgende maand op mezelf wonen… Bijna alles compleet nu, maar aan een printer helemaal niet gedacht! Doe heel erg graag mee met je waanzinnige actie!
  Fijn weekend

 11. Sofie Prullemie

  Wauw, leuke actie! Ziet er een super praktische printer uit en bedankt voor de duidelijke uitleg van de mogelijkheden. Sowieso het overwegen waard om deze aan te schaffen!

 12. Enit

  Oooooh. Ik woon nu net een jaar alleen en een printer ontbreekt hier nog. Momenteel ben ik allerlei foto’s aan het verzamelen van mijn nichtjes en neefje, van vrienden en van leuke momenten om mijn appartementje vol liefde in te richten. Zo’n printer zou goed van pas komen om me constant met mooie beelden te omringen. :)

 13. Tiffany

  Super leuk! Ik doe graag mee ik heb nog een aantal diy waarvoor ik een goede printer kan gebruiken. Ook voor het zelf maken van een agenda vulling zou een nieuwe printer heel fijn zijn.

 14. Tais

  Waaauw super! Wij zijn ook nog op zoek naar een nieuwe printer, dit zou dus echt superleuk zijn! De tas die jullie gemaakt hebben vind ik trouwens toppie! Heel leuk idee, en zonder meer origineel (stukken leuker dan eentje uit de winkel!)!

 15. Johanna

  Jaaa, lijkt me super om deze te winnen! Kan ik hem gebruiken op mijn kot in plaats van steeds bakken geld te spenderen in het copycenter haha :(

 16. Elodie_O

  Mijn vriend en ik hebben na ruim een jaar samenwonen nog steeds geen printer en dat is eigenlijk super onhandig. Zo moet ik al een stiekem iets printen op het werk (stressen) of stonden we ergens (lichtjes in paniek) aan een balie waar ons werd meegedeeld dat ze ons alleen konden binnenlaten met een afgedrukt ticket en niet gewoon met wat er op ons schermpje stond. Dus winnen zou tof zijn ;)

 17. Suuz

  WOow wat een geweldige actie,, jeetje dit zou zo goed van pas komen. ik loop altijd te stoeien met dat ik niet kan printen thuis! nergens in de buurt een copyshop helaas! wat is dit een prachtige printer zeg!!! heel benieuwd naar :-)

 18. Sylvie

  Ik doe heel graag mee! Wij hebben een laserprinter waar enkel zwarte inkt in kan, en ik zou zo graag zelf foto’s en printjes in kleur af willen drukken! Om van leuke DIYs maar niet te spreken… ;)

 19. Maaike

  Superleuk, ik doe mee! Sinds ik op kamers woon en dus de printer van mijn ouders niet meer kan gebruiken, ben ik erachter gekomen dat een printer toch best wel heel handig is. Nu moet ik altijd op school gaan printen, maar dat gaat vrij lastig in de vakantie, haha. Deze ziet er heel mooi uit!

 20. Kimberly

  Wat een mooie printer! De mijne heeft het net begeven en met school in aantocht zou deze wel een hele mooie aanwinst zijn! Ik doe dus graag mee :)

 21. Sanne Jorna

  Nou ik doe natuurlijk mee met deze actie, super! Ik ben wel toe aan een printer die tot de rand kan printen want ik wordt soms zo moe van t wegsnijden van dat vervelende witte randje. Top actie dus!

  Liefs, Sanne

 22. Valerie

  Fingers crossed! Zalige winactie :-) Zou super handig van pas komen sinds ik binnenkort uit het huis trek.. Hier doe ik graag aan mee!
  Groetjes,
  Valerie

 23. Grete Karina

  Wij hebben op dit moment geen printer en ooohhh wat is dat onhandig!
  Ik maak dus graag kans op die fijne printer die jij verloot en duim alvast…. wie weet…..
  Op twitter volg ik ook en heb ik de gevraagde zin getweet, maar op de een of andere manier pakt dat niet in bovenstaande 9 ways to enter, maar ik doe het dus wel.
  Nu maar duimen…
  Fijne zondagavond en groeten,
  Grete Karina

 24. Stien V.

  Wat een kans, wat een kans! Wat zou hij trouwens mooi staan, naast mijn avonturenromans.
  Een handig hebbeding, waar ik een gat voor in de lucht spring.
  Ik hoop dat ik win! Zo, dit was mijn slotzin…

 25. Valentine

  Wauw, zou echt super handig zijn voor op kot te gebruiken! Als marketingstudente moet ik vaak dingen afprinten in kleur! Superleuke wedstrijd!

Geef een antwoord