Wishlisted

#WISHLISTED

Zondag! Normaal is de Snapshots Sunday hier dan vaste prik op The Life Factory, maar nu even niet. Reden daarvoor? Wij zijn in de Ardennen! Gezellig op weekend met de familie van Arne, superleuk! Enige nadeel aan zo’n weekje staycay? Geen wifi! Vandaar dat jullie vandaag geen kiekjes uit ons leven zullen zien, maar wél items die ik hopelijk binnenkort aan die kiekjes zou kunnen toevoegen. Also known as: een wishlist!

Wishlisted

1 – Een fancy horloge. Ik wil al best wel lang graag een ‘chique’ horloge, een exemplaar dat ik elke dag met plezier kan dragen zonder het beu te geraken. Stiekem was ik er altijd een beetje te gierig voor (ik ken mezelf, dat gaat snel schenden etc.) maar ik heb mezelf voorgenomen er toch maar eens in te investeren. Staat zo leuk als je elke dag een mooie horloge kan dragen bij je outfits!

2 – Jawbone UP2. Een Jawbone activity tracker staat al op mijn wishlist sinds Miss Lipgloss er telkens hyperenthousiaste updates over plaatste (en er haar levensstijl drastisch door veranderde!). Ik dacht altijd ‘leuk voor de heb, maar iets dat ik snel weer zal vergeten’. Inmiddels al zeker een jaar later, denk ik echter nog steeds héél vaak over het aanschaffen van zo’n dingetje en dat het me zou kunnen helpen met gezonder leven. Voor mij geldt dan: you can have it!

3 – Een nieuwe laptop. Ik koos een MacBook Air in de prachtige gouden kleur als voorbeeld, maar stiekem wil ik helemaal geen Apple. Ik ben heel erg tevreden met Windows (en alle programmaatjes die ik gebruik die enkel daarop werken)! Mijn laptop is inmiddels al 7+ jaar oud en ondanks dat hij al veel heeft meegemaakt, doet ‘ie het nog best behoorlijk. Of deed, want sinds een paar weken hapert het scherm en krijg ik mini elektrische shockjes van mijn klavier. Stiekem kan ik er nog wel (even) mee leven, maar ik vrees dat mijn trouwe laptopje dit jaar toch nog de geest zal geven. En dan heb ik dus een opvolger nodig!

4 – Alcatel OneTouch Idol 3. Een fancy naam, een fancy smartphone! Mijn gigantische Huawei phablet doet het namelijk niet meer zo goed als eerst. Blijven hangen, niet-moderne Android software, Instagram DIE NIET MEER WERKT (ARGH), batterij die in sneltempo leegloopt. Je snapt: ik wil een nieuw exemplaar! En deze mooie (in de gouden kleur) smartphone zou dat wel eens kunnen worden.

5 – Handtas. Een specifiek perfect model heb ik nog niet gevonden, maar voor mij staat een nieuw schooljaar gelijk aan een nieuwe handtas. Eentje om mijn schoolspullen in te verhuizen, welteverstaan! Vorig jaar vond ik mijn exemplaar bij Zara, maar voorlopig weet de collectie mij nog niet te bekoren. Hopelijk vind ik snel een tas die mij wél aanstaat!

6 – Pareloorringen. Ik hou van pareloorringen. Ze zijn classy, passen op alles en staan goed bij mijn blonde haren. Sinds kort lijk ik echter allergisch te reageren op (goedkope) metalen oorringen, waardoor ik geen enkel paar oorringen meer durf te dragen. Ik wil dus één setje echte zilveren/gouden oorringen aanschaffen die ik dan elke dag kan dragen!

Naast bovenstaande items, zou ik ook graag nog een vijfmiljard tal boeken, een awesome Zara winterjasje, een onderwerp voor mijn bachelorproef, de hele back-to-school collectie van HEMA en een extra paar maanden vakantie willen. Maar hey, you can’t always get what you want! En het allerbelangrijkste – lieve familie en vrienden, een dak boven m’n hoofd en een prima gezondheid – heb ik al, dus ik kan niet klagen :). Wat staat er nog op jouw verlanglijstje?

9 Comments

 1. Yayitstoday

  leuk artikel! Zelf ben ik ook nog opzoek naar een leuk horloge, pareloorbellen en een mooie tas (het liefst een MYOMY Paper bag). Ik heb nu een jaar een MacBook air en ben daar erg tevreden over, hij weegt niks en is dus ook makkelijk mee te nemen! En een paar maanden langer vakantie lijkt me ook wel erg fijn. Veel plezier in de Ardennen! Xx

 2. Sophie

  Ik ben echt verliefd op mijn Macbook, hoewel van windows naar apple echt ver-schrik-ke-lijk was! Inmiddels kan ik niet meer zonder mijn supersnelle en lichte laptop :’) Oh en een Jawbone UP is zeker weten heel erg leuk, hihi!

 3. Anna

  Leuke lijst! Ik weet niet zo goed wat ik van die Macbook moet vinden, goud is toch wel érg heftig qua kleur! Wow, wel goed dat je laptop het al zeven jaar volhoudt! Veel plezier dit weekend! :)

 4. Stephanie

  Hier hetzelfde gevalletje qua laptop. De mijne gaat ook al bijna 8 jaar mee en begint kleine gevalletjes van slijtage te vertonen (werkt alleen in stopcontact, duurt langer met opstarten, harde schijf al vervangen), maar ik weet ook nog niet wat voor nieuwe ik wil.
  Een Apple lijkt mij super, maar het ook best wennen. Ik ben gelukkig met Windows momenteel dus ik heb nog geen idee…

 5. Evy

  Wat een leuke spullen staan er op je verlanglijstje. Ik wil er ook wel een aantal van. Over de schoolspullen van Hema schreef ik laatst een blogpost. Ze zijn zo schattig. Jammer dat ik niet meer naar school ga :-P
  Een nieuwe jas moet ik ook dringend hebben en een handtas kreeg ik gisteren voor m’n verjaardag :-D

Geef een antwoord