Woonkamer update: nieuwe tv-kast Fjallbö

Woonkamer update: nieuwe tv-kast Fjallbö

Woonkamer update: nieuwe tv-kast Fjallbö

Ik neem jullie al een tijdje mee in het make-overproces van onze woonkamer. Dé centrale plek van onze woning die niet 100% ons ding was. Tot voor kort! We hebben namelijk een nieuwe tv-kast en zetel, waarvan ik in deze post alvast deel één wil laten zien. Door de zetel richtten we de complete living en eetkamer opnieuw in, dus daar volgt een aparte update over. Maar laat mij nu alvast onze nieuwste IKEA aanwinst showen: de Fjällbo tv-kast!

Woonkamer update: nieuwe tv-kast Fjallbö

Onze vorige tv-kast was er ook eentje van IKEA (hoezo voornemen om geen IKEA huis te creëren?! Niemand raadt überhaupt dat ze bij IKEA ook zo’n stoere, unieke kasten en items verkopen ;-)), maar in een compleet andere stijl. Witte Besta kastjes met een betonnen plank erop, best mooi maar niet in combinatie met onze inrichting!

Woonkamer update: nieuwe tv-kast Fjallbö Woonkamer update: nieuwe tv-kast Fjallbö

Nu kozen we voor een lekker stoere kast, die ook goed zou passen bij onze tanned lederen zetel (tipje van de sluier: het past inderdaad perfect!). De basis is zwart metaal, de bovenkant warm hout. De kast is een pak kleiner (qua lengte) dan de drie Besta kastjes die we hier hadden, maar hoger wat mooier staat en ook makkelijker is om schoon te houden. De deurtjes zijn semi-transparant door het gaatjespatroon, een unieke touch waardoor je de kast ook vanbinnen een stuk ziet.

 

Leuk puntje over het tv-meubel is trouwens de prijs: voor €129,- kon ik het echt niet laten staan!

 

Woonkamer update: nieuwe tv-kast Fjallbö Woonkamer update: nieuwe tv-kast Fjallbö Woonkamer update: nieuwe tv-kast Fjallbö

Afwerken hebben we gedaan met accessoires in terra cotta, beton, en wat groen. De heerlijke fauteuil waar ik zo dol op ben sluit daar trouwens geweldig bij aan én zorgt voor het nodige contrast tussen stoer en natuurlijk. Love it!

Wat vind jij van onze nieuwe tv-kast? Is het iets wat bij jouw inrichting zou passen? 

8 Comments

 1. irene | tussenmarsenjupiter

  Amai héél toffe kast en inderdaad niet duur! Wij hebben een blauw kastje van Ikea, ook met zo’n gaatjespatroon (super handig want je digibox kan daar achter staan en je kan toch nog zappen zonder problemen :D ) maar het kleur past echt totaal niet in ons interieur dus we zijn nu ook wat aan het kijken wat we er mee willen aanvangen. Ofwel verven ofwel vervangen maar een tof nieuw kastje vinden is wel nog moeilijk :p Die van jullie vind ik echt zalig maar past ook niet in ons interieur helaas.
  Ben trouwens benieuwd naar een totaalbeeld met de zetel er bij! ^^

  1. Frauke

   Oh ja da’s ook inderdaad zo’n pluspunt aan dat gaas! ? Ik snap dat blauw inderdaad niet heel tijdloos is, en een tv kast zoeken is echt een challenge he! ?? Veel succes met de zoektocht en ik deel hier snel het totale resultaat!

  1. Frauke

   Snap ik zeker!!! We hebben gelukkig nog een gesloten kast waar alles wat niet mooi is of gezien hoeft te worden in zit. En door de kleine prulletjes in vb. een houten kistje (zoals linksonder) te stoppen zie je ze ook niet ????

 2. Kurt

  zeer mooi indeling en inrichting bij jou daar. En hoe bevlalt de kwaliteit van het tv kastje, want we moeten toegeven dat niet alles bij ikea tegen een stootje kan é… of het soms wiebelig aanvoelt. Maar vind deze ook zeer mooi , en ik overweeg om zo n stellingskast van fjallbo aan te schaffen

Geef een antwoord